כללי כתבה על ערך מוסף - בערוץ 7

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלים;419803:
אני כולי התרגשות, ראיתי את הכתבה לא מאמין שפיספסתי כזה דבר , הכרזות שהראו כל אחת חזקה יותר מהשניה, אני מחפש קוצב לב מחלישות הדעת(ועוד חשבתי שאני יכול להתחרות), למי שיש את הכדורים הסגולים של הרשל'ה נא לפנות בפרטי

• הוסף לסימניות
אני אתרוגית. מי שיכול להעלות לכאן תבוא עליו הברכה!

• הוסף לסימניות
אני נתיבית אפשר להעלות שאוכל לראות... בבקשה...:(

• הוסף לסימניות
המודעה 'דוס' היא כן עם קונוטציה דתית :)

מת מעייפות אחרי היום הארוך והמהנה. מחר - תודות, התרשמויות וביקורות...

ולכל מי ששיגע אותי - המודעה הזוכה לא קשורה אליי, למרות שזו עם אייפון כמו אחת היציאות שהעליתי כאן לא מזמן...

• הוסף לסימניות
הווידיאו הזה מאכזב אותי, צריך להבין שאנחנו הצודקים והם הטועים מה שאני רואה שם זה הצדקה או שמבקשים הבנה על מעשינו ,מין של ניסיון לגרום שיעריכו אותנו,מאנשים שלא רוצים להבין!!אפיכורסים!ידוע שמי שמתקרב לתורה אפי' קצת רואה שאין דרך אחרת האמת שורפת את העניים ,למה שנרצה הערכה מצידם של אנשים שדורסים את ציוויי ה' בלי בושה?

כשיבא משיח כולם יווכחו לאמת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה