כללי כתבי יד חדשים

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סטודנטית ואותנטיקה

קבצים מצורפים

• כתבי יד.jpg
    KB 466.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הכתב אותנטיקה יפהפה לטעמי.

• הוסף לסימניות
פונטים יפים! אותנטיקה - יותר אמיתי.
בקשר לב' - לא עדיף שתהיה רגילה (לא כמו 2)?

• הוסף לסימניות
כתבים יפים מאד.

איך עובדת המחיקה ע"י קשקוש?

אולי היה כדאי למצוא גם דרך שיהיה ניתן לגוון באותיות. (למשל שהא' תהיה כל פעם בשינויים קלים,
ולא תמיד עם המחיקה הקטנטונת שקיימת בה).
וזה בעצם מה שהכי היה משדרג את כתבי היד הממוחשבים.

אני מאמינה ששווה לעשות את זה גם אם זה יופיע בתוכנות כעוד כמה משקלים וכל פעם יצטרכו לטרוח מעט ע"מ לגוון. יהיו פעמים שיהיה שווה לטרוח מעט תוך כדי עבודה בשביל השדרוג הזה.

ואולי אי פעם בעלי התוכנות ייצרו לנו אופציה לערבב בין משקלים לפי סדר מסוים בטקסט רץ וזה יפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
כבר הוספתי את אותנטיקה לחבילה שלי. זהו כתב- יד נהדר!
הוא כבר הגיע לשימוש כמובן.

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי עכשיו חבילה ואני מרוצה מאד. פונטים מהממים.

• הוסף לסימניות
פונטים יפייפים ורכשתי כבר את שניהם וכמובן השתמשתי בהם.
הייתי שמחה באמת לשינוי קל בא' של סטונדטית שנראה קצת מחוק ומעצבן!

• הוסף לסימניות
הזמנתי היום את שניהם, קיבלתי אותם במייל תוך דקות וכבר עשיתי בשניהם שימוש בשני פרוייקטים קטנים.
אבל ההפתעה הגדולה היתה המייל שקיבלתי מיד לאחר המייל עם הפונטים.
למייל הנוסף היה מצורף קובץ PDF המכיל טופס אינטראקטיבי של הזמנת פונטים.
הדבר המיוחד הוא שברשימה הופיעו רק המשקלים שעדיין לא רכשתי מפונטייפ וכך נחסך זמן יקר בחיפוש אחר פונטים להשלמת החבילה.
איזה שירות, באיזו חברה יש עוד שירות כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;641008:
הזמנתי היום את שניהם, קיבלתי אותם במייל תוך דקות וכבר עשיתי בשניהם שימוש בשני פרוייקטים קטנים.
אבל ההפתעה הגדולה היתה המייל שקיבלתי מיד לאחר המייל עם הפונטים.
למייל הנוסף היה מצורף קובץ PDF המכיל טופס אינטראקטיבי של הזמנת פונטים.
הדבר המיוחד הוא שברשימה הופיעו רק המשקלים שעדיין לא רכשתי מפונטייפ וכך נחסך זמן יקר בחיפוש אחר פונטים להשלמת החבילה.
איזה שירות, באיזו חברה יש עוד שירות כזה?

גם אני כשבחרתי לפני כשבועיים מתוך החבילה קיבלתי לבחירה רשימה מסוננת של משקלים שעדיין לא בחרתי.
אבל אם כבר... אז יהיה יותר נוח לקבל שוב את 'כל' רשימת הפונטים עם סימון על הפונטים שנבחרו כבר, אחרת זה קצת מבלבל, כי לא שמים לב לעובי המשקלים שנבחרו ומה לא. בצורה הנוכחית לדוגמה אם בוחרים ארבעה משקלים של האות נפש מקבלים בגירסה המסוננת רק 6 משקלים, ואז צריכים לפתוח את הפנטים הקנויים ולנסות להשוות מה בחרו ומה לא.

• הוסף לסימניות
אותנתיקה - כתב יד עם נטיות רוחניות, סטודנטית - כתב יד עם נטיות גשמיות.
:)
[פעם פעם למדתי קצת גרפולוגיה... ממש קצת על קצה המזלג]

• הוסף לסימניות
אותנתיקה - כתב יד עם נטיות רוחניות, סטודנטית - כתב יד עם נטיות גשמיות.
:)
[פעם פעם למדתי קצת גרפולוגיה... ממש קצת על קצה המזלג]

• הוסף לסימניות
חוץ מה-א' של סטודנטית שממש מציקה לי בעין - הפונטים פשוט מקסימים ושופעים אותנטיות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה