כללי כתבתי על זה גם בפורום פרסום

• הוסף לסימניות
אבל פה מדובר על התחום העיצובי, מה אומרים?

תגובות על תחום הפרסום, רק בפורום פרסום !

קבצים מצורפים

• גימיק שמימיק.png
    KB 966.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אווירה פורימית משהו...

• הוסף לסימניות
לדעתי אתה חייב להגדיל את המשפט של ההלוואה ולהוריד את הגודל של ה"מאה אלף ש"ח". העיקר הוא ההלוואה ולא הסכום שלה, לא?
יצטרכו להוציא את העיניים כדי לראות מהקרקע מה כתוב שם.

• הוסף לסימניות
יותר מדי צבעים...
...קצת מלחיץ...

• הוסף לסימניות
צחוקים
עברתי שם לפני שעה..
בתחילה לא הבנתי איזה משוגע החליט לעמוד על הרלסים ולדבר
אח"כ קלטתי שזו בובה
אבל את זה שהבובה באה כדי שנסתכל על השמשונית לצידה לא קלטתי..
אולי כי עברתי ברכב...

• הוסף לסימניות
חמוד...

הבובה לא מספיק תלויה, הלוגו פיצפון והמס' טלפון נראה ממבט ראשון ושני תאריך...

• הוסף לסימניות
עברתי שם לפני כמה דקות, ראיתי את זה כמו עוד כמה שעצרו להרים גבה (אגב כולם שם עקמו את האף והיה נראה שזה לא מוצא חן בעיניהם, ותרשו לי להמר שהוא יקבל הוראה להוריד את זה כי זה לא מתאים...)

גם מהצד הפרסומי לדעתי זה לא נכון, כי זה עושה הרגשה מידי לחוצה או בכלל מידי פורימית.
ולא נראה לי שזה מספיק מכובד לעסק שאמור לתת הלוואות גדולות.

• הוסף לסימניות
הגימיק חמוד מאד שאפו עליו :)
אבל את מה שאתרה רוצה להעביר זה לא מעביר
בן אדם לא לקוח הלוואה מכל אחד , הוא צריך לראות שזה משהו רציני .
וזה לא מראה את המקצועיות והרצינות בכלל
תחשוב מאיזה כיוון מגיע בן אדם שלוקח הלוואה.
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסיד;1201883:
ותרשו לי להמר שהוא יקבל הוראה להוריד את זה כי זה לא מתאים...)

גם מהצד הפרסומי לדעתי זה לא נכון, כי זה עושה הרגשה מידי לחוצה או בכלל מידי פורימית.
ולא נראה לי שזה מספיק מכובד לעסק שאמור לתת הלוואות גדולות.

תרשה לי להמר שמדובר בקריית בעלזא, ותרשה לי עוד יותר להמר שאתה חסיד בעלזא (אם אתה כל כך טוב את הניואנסים שלהם, שהוא יקבל הוראה, זה לא יקרה בקריית חב"ד.

וחבל, כי גם אני חשבתי בדיוק כך כשראיתי זה, שהבעלזרים יגידו לו להוריד את זה...

קח את דבריי באיזי...

לגבי הפרסום, יתכן שזה כמו שכתבת, ומאוד יתכן שלא, ממילא מדובר בבנקאי מאכער, וזה דברים שכתובים ברור !

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שהיום המטרה היא שזה יגיע לוואטס האפ, ואת זה הוא בטוח עשה :) :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה