כתב כמויות

• הוסף לסימניות
דוגמא 1 בבקשה: (כל המשתמש/ת על אחריותו/ה הבלעדי/ת בלבד. ולא תהיה עילה לתביעה או לשימוש בלתי הוגן.
מאוד יפה.
אני ראיתי שמפרידים לגמרי.
כלומר- פרק א' הכולל עבודה לכל סוגיה.
פרק ב- הכולל חומר לבן לכל סוגיו: כמות ריצוף, חיפוי, ברזים, דלתות, מקלחון, אינטרפוץ, וכו'.
(במקום רשימות נלוות לקניות)

• הוסף לסימניות
יש לכן מורה בשבילי?

• הוסף לסימניות
זה לא קורס אונירבסיטאי. זה לראות דוגמאות ולפיהם ללמוד את הרעיון.

נכון.
אבל זה גם ללמוד כמה כללי אצבע וטיפים מהניסיון, לא?

• הוסף לסימניות
תפני לקבלן או מפקח בנייה שישבו אתך ויסבירו לך מה הם מבקשים ומה צריך לפרט ותעברי אתם אחד על אחד . זה הטוב ביותר ללמידה

• הוסף לסימניות
תפני לקבלן או מפקח בנייה שישבו אתך ויסבירו לך מה הם מבקשים ומה צריך לפרט ותעברי אתם אחד על אחד . זה הטוב ביותר ללמידה

תודה, רונה.
יתכן שאשתמש ברעיון.
אבל אשמח יותר לדמות נשית, תודה!

• הוסף לסימניות
אם תשמעו על השתלמות בנושא,
תעדכנו אותי בבקשה, תודה. :)

• הוסף לסימניות
לימדו אותנו בשיעור אחד של שעתיים...
תנסי לבקש מפרוג להצטרף לשיעור כזה בירושלים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם ץ
יש לי בעיה!
יש לי שם משתמש באנגלית ובנוסף שם משתמש נוסף בעברית זהה . אך איני מצליחה להעלות אותו (את השם באנגלית)בשום מחשב מלבד אחד שהתקלקל . איך אני מייבאת את שם המשתמש למחשבים אחרים?. זה חשוב לי מאד. משום שהשם משתמש העברי חוסם אותי מכניסה לפורומים המיועד לאנשי מקצוע(אד' ועיצוב לצורך העניין . אודה לתשובותיכם המחכימות.
rona.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם ץ
יש לי בעיה!
יש לי שם משתמש באנגלית ובנוסף שם משתמש נוסף בעברית זהה . אך איני מצליחה להעלות אותו (את השם באנגלית)בשום מחשב מלבד אחד שהתקלקל . איך אני מייבאת את שם המשתמש למחשבים אחרים?. זה חשוב לי מאד. משום שהשם משתמש העברי חוסם אותי מכניסה לפורומים המיועד לאנשי מקצוע(אד' ועיצוב לצורך העניין . אודה לתשובותיכם המחכימות.
rona.
אני רואה שאת כן חברה בפורום אדריכלות ועיצוב פנים.
אבל איזה שלב לא מצליח לך בכניסה לשם המשתמש האנגלי?

• הוסף לסימניות
ראשית תודה על ההתייחסות.\ עם השם האנ גלי. אני תמיד פותחת רק עם הישראלי ושם אני חסומה להיכנס לפורום ולהגיב

• הוסף לסימניות
ראשית תודה על ההתייחסות.\ עם השם האנ גלי. אני תמיד פותחת רק עם הישראלי ושם אני חסומה להיכנס לפורום ולהגיב
מה הבעיה תפני למנהלת רותי וינברג
באמת התפלאתי שלא ביקרת פה הרבה זמן...;)

• הוסף לסימניות
בו נעשה סדר לא משנה איך תקראנה לזה מבחינה חוקית אפילו שיש לזה משמעות ..
משום שכרגע רלוונטי לעניינינו האם צריך ללמוד מה ואיך
אז ככה כתב כמויות שמעצבות עשות אמר לבטח את הלקוח שיש לקבלן אומדן נכון לעבודה ושלא יהיו הפתעות כך שזה פשוט וקל
זה צריך להיות סיכום במספרים לתוכניות היפות שעיצבת כמה מטר ריצוף כזה וכמה כזה כמה נקודות חשמל וכמה מטר רץ קירות באיזה גובה ובאיזה עובי כך שלדעתי אין כאן מה ללמוד אולי בחומר הלבן קצת להיכנס למונחים אבל לא יותר מזה
מה שצריך ללמוד זה כתב כמויות אמיתי כמו שכתבו כבר של כימאים / מהנדסים לכמויות החומר ממש ברזל וכו'
אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
מה שצריך ללמוד זה כתב כמויות אמיתי כמו שכתבו כבר של כימאים / מהנדסים לכמויות החומר ממש ברזל וכו'
אדריכלים לא צריכים לחשב שום ברזל- זה בכתב כמויות של מהנדס קונסטרוציה!
כנל לגבי בטון ובלוקים
בלוקים לפעמים גם מחשבים אדריכלים אבל על סמך תכנית חזיתות בניה של מהנדס
פיתוח- עבודות עפר כדאי לדעת לחשב כי לר בכל פרויקט יש אדריכל נוף
קירות תמך- תפקיד המהנדס אם כי גם אני מחשבת לפעמים

• הוסף לסימניות
הוא אשר אמרתי שלקהל האדרכילים ומעצבים אין כאן מה ללמוד אלא לכתוב את הנתונים במספרים שזה פשוט.

• הוסף לסימניות
באמת טוב שיש אחת שרוצה לעשות את זה לעומק ואני גם חושב שזה צריך להיות בצורה שאיש יתן את הטון כאן משום שסופו ל יום זה בשבילו ואם זה לא מתאים לקהל המקצועי מה זה שווה .........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה