כללי כתב מפוקסל

• הוסף לסימניות
אם אני עושה אפקט מסוים על הכתב בפוטושופ ולאחר מיכן מעביר אותו לאינדיזיין, הכתב קצת מפוקסל, למה זה קורה?

קבצים מצורפים

• 2012-02-28_2251.png
    KB 59.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
זה אחרי הסגירה לPDF ?

אם זה באינדיזיין עצמו ככה זה התצוגה שלו , לא אומר שהכתב באמת יצא מפוקסל.
(אפשר לבחור בתצוגת תמונה - מקסימום.)

• הוסף לסימניות
גם בפידיאפ, עניין התצוגה ידוע לנו!!!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהמיקום או השם של הקובץ שלך השתנה?
(במחשב עצמו, אם העברת אותו לתיקייה שונה או שינית שם האינדיזיין מזהה את הקובץ ללא מיקום והוא נראה מפוקסל)

• הוסף לסימניות
גם את זה אני יודע

• הוסף לסימניות
זה מפני שאינדיזיין קולטת אותו כתמונת פיקסלים. תעבוד באילוס'.

• הוסף לסימניות
אבל אני צריך לעשות אפקט בפוטושופ דוקא

• הוסף לסימניות
בדקת את הרזולוציה בפוטושופ? לפעמים מרוב הרגל מקלידים במהירות את הרזולוציה, ונרשם משהו אחר ממה שרצינו. זה קורה לפעמים...

• הוסף לסימניות
300

• הוסף לסימניות
צריך לפחות 600 ועדיף 1200

• הוסף לסימניות
1200???:eek:

בגודל נורמלי אף פעם לא עברתי את ה300 ולא היה לי שום בעייה...
למה 1200 בגלל שזה מיובא לאינדיזיין??

• הוסף לסימניות
בגלל שהוא בגווני אפור ולא צבעוני

• הוסף לסימניות
חיטובים צדקת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה