כתובות אתרים של פלייבקים מקצועיים

• הוסף לסימניות
בבקשה מי שיכול להעלות כתובות אתרים של פלייבקים רק מקצועיים, להורדה מיידית, אשמח לכמה שיותר זה יעזור לכולנו.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמבין אתרי הפלייבקים הרבים,
האתר של all playback הוא מצוין!
יש לו עיבודים מדהימים ומושקעים,
אני באופן אישי נהניתי הן מהביצועים, והן מהשירות,
יש את האתר של אלעד דויטש שהוא גם טוב,
אך יש לשים לב על הפלייבק הרצוי האם גם הוא נכנס לקטגוריה של המומלצים,

• הוסף לסימניות
תודה, אשמח לעוד כתובות כי לפעמים אני שומעת באתר מסוים פלייבק ולא תמיד זה מספק אותי אז הייתי רוצה עוד מגוון, (אגב, אול פליבק הוא באמת מצוין, אבל הרבה פעמים שחפשתי לא מצאתי, חבל! כי הם ממש ברמה!)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, אצל אול פלייבק - כמו בכל אתר אחר, אפשר גם להזמין פלייבק חדש (כמובן שעולה כפול 3...)
יש גם את האתר של לירן אלקובי, גם הוא ברמה גבוהה ומתמקצע כל הזמן.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאפשר להזמין מאול פלייבק אבל בשביל לשלם אצלו כפול, אני כבר עושה בעצמי, פשוט אני צריכה אתרים שמבחינת מחיר שווה כדי להקל בשעת עומס, כתובת של לירן אלקובי יש לך? פעם פירסמו פה אבל אני לא יודעת איפה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה