כתובות מיילים שונים לאותו המייל

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אני צריכה לרשום תלמידות לבחינה באתר, ולצורך כך לפתוח לכל תלמידה כתובת מייל שלא יהיה פעיל לכאורה.

האם יש אפשרות שבאתר יזהו את הכתובות ככתובות שונות אבל תכל'ס זה יהיה אותו חשבון מייל. נשמע לי סיוט לפתוח לכ"כ הרבה תלמידות כתובות מייל.

אני זוכרת בעבר שראיתי בימים של קופונים של נקסט שיש איזשהו דרך אכיפה......
אולי להוסיף פלוסים או משהו כזה.

אם משהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד!

תודה רבה ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
תנסי את האפשרות הבאה,
פתחי כתובת Gmail אחת, למשל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> , כאשר את נרשמת לאתר שאת רוצה, תירשמי באופן הבא Talmida+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ותראי אם המיילים מגיעים למייל הראשון, אם זה עובד תעשי ככה לכל התלמידות על זאת הדרך כל אחת עם השם שלה, כדאי שתעשי ניסוי עם מס' רישומים לפני שאת ככה מפיצה את זה לתלמידות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;2110314:
שלום וברכה,

אני צריכה לרשום תלמידות לבחינה באתר, ולצורך כך לפתוח לכל תלמידה כתובת מייל שלא יהיה פעיל לכאורה.

האם יש אפשרות שבאתר יזהו את הכתובות ככתובות שונות אבל תכל'ס זה יהיה אותו חשבון מייל. נשמע לי סיוט לפתוח לכ"כ הרבה תלמידות כתובות מייל.

אני זוכרת בעבר שראיתי בימים של קופונים של נקסט שיש איזשהו דרך אכיפה......
אולי להוסיף פלוסים או משהו כזה.

אם משהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד!

תודה רבה ותזכו למצוות

פשוט להוסיף נקודות בתוך המייל
לדוגמא
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כולם ישלחו למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אבל ברוב האתרים יתייחסו אל זה כאל מייל שונה לצורך רישום וכדומה.

• הוסף לסימניות
אכן יש גם כזו אפשרות - אלא שנראה לי שהאפשרות של להוסיף שמות תהיה יותר נוחה לזכירה, דרך אגב ניתן להוסיף את השם גם לפני ולא אחרי לדוגמא Sara+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מעניין לעניין באותו עניין
האם בחשבון אימייל שפתוח בו זמנית ב-2 מקומות שונים אי אפשר לשלוח אימייל ?
כי אני ניסיתי זאת והוא כתב לי שגיאה, עד שניתקתי את הפעילות במקום האחר ורק אז נשלח.

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לגיאוגרפי אלא מה היו שתי המכשירים.

• הוסף לסימניות
מנסיון,
אפשר לעבוד על אותו מייל מכמה מכשירים / מחשבים
אם כי לפעמים יש "קצר" בתשדורת
(אני רושמת תגובה... ופתאום רואה שעוד מישהי הגיבה כבר...)

• הוסף לסימניות
אצלינו במשרד גם לפעמים פתוח אותו מייל בשני מחשבים ואפשר לשלוח

• הוסף לסימניות
בעיקרון לא אמורה להיות בעיה במצב כזה, אך לפעמים יש קונפליקטים.
אם זה חד פעמי- היה משהו רגעי, אם חוזר על עצמו ומטריד צריך לרדת לשורש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה