כתוביות בסרט - איזה צבע?

• הוסף לסימניות
ידוע לי ש"נוהגים" לכתוב כתוביות של תרגום בסרט בצבע צהוב כי הוא בולט מאד. יש לי כרגע סרט ששמתי כתוביות צהובות, וברקע יש אישה שמדברת ועל הסוודר שלה יש מעוינים צהובים, באזור המיקום של הכתוביות.
מה לעשות עם הצבע של הכתוביות? לשנות? - א"כ איזה צבע מומלץ?
דחוף לי לדעת עד הבוקר תשובה - למי שיודע.
תודה.

• הוסף לסימניות
לא שמעתי שיש כללים בעניין.
נראה לי שצהוב הלך יותר בעבר, במיוחד בסרטים ש/ל וגם קצת אח"כ.
היום אני רואה הרבה יותר כתוביות בצבע לבן וגם אני אישית עושה כך ובדר"כ זה יוצא ברור מאד.
עם צל/מיתאר שחור לאותיות זה ליגה, אין מצב שזה לא בולט.

• הוסף לסימניות
אני ג"כ משתמשת תמיד בכיתוב לבן עם מסגרת שחורה וזה יפה וברור. משום מה, כאן החלטתי ללכת על ה"מסורתי" ולהשתמש בצהוב. לא הלבן מידי בולט בסרט הנ"ל ולא הצהוב. כדאי לנסות לגוון יותר מזה, או לחזור ללבן וזהו?
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
לא נשמע לי כ"כ סרט עם טקסט צבעוני... (חוץ מצהוב שדי מצוי)
אם לא הולך לבן עם מסגרת שחורה-
אולי תנסי כיתוב שחור.

• הוסף לסימניות
בתוכנות הישנות יותר, ובגרסאות קודמות של פרמייר לא היתה אפשרות לכיתוביות בשני צבעים או עם סטרוק/צל וכד', ולכן:
צהוב הלך פעם כי הוא אכן הצבע שהכי בולט יחסית.:eek:
כיום כשניתן יותר לערוך את הכתוביות (מבחינה גרפית..)
האופציה הכי יפה, נקיה, ובולטת זה טקסט לבן עם קו שחור או מקסימום הצללה.
:)

• הוסף לסימניות
רק לבן עם קו שחור ופונט ברור ונקי, הכי בולט והכי הולך...

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!
הרגע סיימתי את הסרט ברוך ה'!!!!!!!! כמובן שחזרתי ללבן עם המסגרת השחורה.
יצא מאד ברור, לדעתי.
מומלץ מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה