זה השאלה..תעשי חשבון כמה זמן לוקח לך לעשות
שאלה לא מובנת.מענין אותי לדעת האם הכתוביות לסרט (דיבוב) אמור להיות כלטל במחיר הכולל של העריכה או שמתמחרים אותו בנפרד..
מה בד"כ עושים?
אני מתכוונת לתמחור רגיל , לדוגמא אם אני לוקחת 100 ש"ח לדקת עריכה והאורך של הסרט הוא חצי שעה, האם זה הגיוני לבקש תוספת על דיבוב או שזה אמור להיכלל בדקת עריכהשאלה לא מובנת.
הכל כלול, אם תמחרת נכון.
אם לא תמחרת, והלקוח יגיד שהוא רוצה גם תרגום ל3 שפות, זה גם יהיה כלול?
כשלוקחים לפי מחיר לדקת סרט, צריך בהצעת המחיר ללקוח לפרט מה כלול וגם מה לא כלול (כתוביות, קרינות, תרגום וכד,).אני מתכוונת לתמחור רגיל , לדוגמא אם אני לוקחת 100 ש"ח לדקת עריכה והאורך של הסרט הוא חצי שעה, האם זה הגיוני לבקש תוספת על דיבוב או שזה אמור להיכלל בדקת עריכה
האמת שלדובב לוקח לי כ"כ מהר שאף פעם לא חשבתי לבקש על זה תוספת(כמובן שאני מקבלת הכל מוקלד) רק שבמקרים של לחץ עבודה אני שאני מעדיפה לדלג על השלב הזה אני רוצה לתמחר את זה בנפרדכשלוקחים לפי מחיר לדקת סרט, צריך בהצעת המחיר ללקוח לפרט מה כלול וגם מה לא כלול (כתוביות, קרינות, תרגום וכד,).
לדעתי, בתמחור של 100שח לדקת סרט, לא כלול כתוביות (גם לא ב200שח לדקת סרט). אלא אם את עובדת לפי 20-30שח לשעת עבודה.
מה זה?לא שווה להתעסק עם זה.
ממליץ על "סאב אנד קאפ" יש להם אתר והכל עובד דרך הרשת.
נותנים כתוביות בקובץ של פרמייר מתוזמן, אבל פתוח כך שבמידת הצורך אפשר לשנות.
תתמחרי ללקוח כמה שנראה לך ותרויחי על ההתעסקות מול החברה.
זה בטוח יצא לך יותר זול ביחס לשעות העבודה שלך.
https://www.capnsub.com/Info/HebrewPage.htmמה זה?
אפשר לקבל קישור?
ברור. ישראלים מלידה, ויושבים איפשהו במרכז.ואוהו תודה הם מתקשרים בעברית בעלי האתר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים