דרוש מידע כתובת מייל חדשה - למבינים!

• הוסף לסימניות
האם נתקלתם בכזה דבר שפותחים כתובת מייל חדשה, ואחרי שמזינים את הנתונים של הכתובת החדשה והסיסמא הוא מבקש לרשום את מספר הטלפון והוא רוצה לשלוח לשם הודעת טקסט עם קוד אימות של 6 ספרות
האם זה דווקא בהודעת טקסט ואין אפשרות שישלח כהודעה קולית ?

• הוסף לסימניות
תנסי למצוא משהו קרוב אליך שיוכל לקבל את הסיסמא.
אח"כ כבר אפשר להגדיר שיתקשר לטלפון.

יש על זה הרבה אשכולות ולדעתי אין ממש פתרון

• הוסף לסימניות
אבל בעבר שפתחתי מייל זה לא קרה לי הדבר הזה.....
וחוץ מזה למה שאני יביא למישהי את הסיסמא למייל שלי תהיה לה אח"כ גישה למייל הזה
היא הרי יכולה בכל רגע נתון להחליף סיסמא למייל שלי

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה למה שאני יביא למישהי את הסיסמא למייל שלי תהיה לה אח"כ גישה למייל הזה
אח"כ בהגדרות את יכולה למחוק את המספר הזה ולהחליף למספר אחר ולהגדיר שיתקשרו בהודעה קולית.
עריכה: אין לה דרך לדעת איזה סיסמא הגדרת...

• הוסף לסימניות
אח"כ בהגדרות את יכולה למחוק את המספר הזה ולהחליף למספר אחר ולהגדיר שיתקשרו בהודעה קולית.
עריכה: אין לה דרך לדעת איזה סיסמא הגדרת...
תודה על העזרה
עכשיו איך אני מגדירה מספר אחר ושיתקשרו בהודעה קולית ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה