~~כתום אש~~

• הוסף לסימניות
השקיעה של אתמול
"מה רבו מעשיך ה'... "
פרוג2.jpg
פרוג.jpg

• הוסף לסימניות
עוצר נשימה!:eek:

• הוסף לסימניות
אני ממש מחכה לתמונות שלך.
הווו הנה הגיע משהו
תמונות ממש מיוחדות.
(אגב, אני חיכיתי כי את מחמיאה המון בלי עין הרע לכולם חיכיתי להזדמנות להחזיר-עם סיבה כמובן)

• הוסף לסימניות
אוהו אוהו!!
למה לא עמדתי בחלון??
תמונות יפות!

• הוסף לסימניות
וואו פשוט מפחיד...
איזה שקיעה ואיזה צבעים תמונה אלופה

• הוסף לסימניות
נראה לא אמתי!!
באיזו עיר זה היה?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
אני ממש מחכה לתמונות שלך.
הווו הנה הגיע משהו
תמונות ממש מיוחדות.
(אגב, אני חיכיתי כי את מחמיאה המון בלי עין הרע לכולם חיכיתי להזדמנות להחזיר-עם סיבה כמובן)
חמודה את!
תודה :)
נראה לא אמתי!!
באיזו עיר זה היה?
ירושלים והסביבה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הגדר.
עם מראה הדם הזה, זה צעק לי שואה.
פשוט תמונה מספרת.

• הוסף לסימניות
אז לייק ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק
כל הכבוד על הפרגון
רק מה שצריך לזכור שבתמונות כאלה אין כל כך מה להתלהב מהתוצאה של השמים, הטכניקה כל כך פשוטה שבדרך כלל כל מפגר בינוני מצליח להוציא תוצאה כזאת.
עריכה לרוב לא תעשה שינוי משמעותי שיקפיץ את התמונה, אלא אם כן יש חלק בתמונה שמתממשק עם השמים, ולכן צריך להדגיש אותו או להתאים.
בעיקר האתגר הוא ליצור קומפוזיציה נכונה או מעניינת, פחות הקטע של החשיפה.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על הפרגון
רק מה שצריך לזכור שבתמונות כאלה אין כל כך מה להתלהב מהתוצאה של השמים, הטכניקה כל כך פשוטה שבדרך כלל כל מפגר בינוני מצליח להוציא תוצאה כזאת.
עריכה לרוב לא תעשה שינוי משמעותי שיקפיץ את התמונה, אלא אם כן יש חלק בתמונה שמתממשק עם השמים, ולכן צריך להדגיש אותו או להתאים.
בעיקר האתגר הוא ליצור קומפוזיציה נכונה או מעניינת, פחות הקטע של החשיפה.
צודק לגמרי.
הלייק הוא על המבט, כי כדי לראות את השמים צריך להסתכל למעלה....

• הוסף לסימניות
דייייי!!!!!! אני לא עומדת מול זה!!!!! בעבר היה לי פרויקט בנושא שמיים... הייתי חייבת להכניס את זה לשם!!!!

• הוסף לסימניות
שרה רחל ורייזי, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה