- הוסף לסימניות
אני לא חושבת ששל רותי יותר חי.נכתב ע"י RacheliM;1013691:יפה מאד...!!
יש הבדלי רוויות בין שתיכן ....של רותי יותר חי(סורי מלכי)
יש תמונות עם פנים משהו...?? (לא,אני לא באמת חושבת...)
אולי זה נראה כך כי אצל רותי הכתום יותר שולט.
אני לא חושבת ששל רותי יותר חי.נכתב ע"י RacheliM;1013691:יפה מאד...!!
יש הבדלי רוויות בין שתיכן ....של רותי יותר חי(סורי מלכי)
יש תמונות עם פנים משהו...?? (לא,אני לא באמת חושבת...)
נכתב ע"י PV;1013709:אני לא חושבת ששל רותי יותר חי.
אולי זה נראה כך כי אצל רותי הכתום יותר שולט.
היי,עמדת התגוננות??נכתב ע"י מילכי;1014245:אני מאוד מאוד (מאדמאדמאדמאדמאדמאד) אוהבת את הפוזה השניה....
אבל זה באמת סגנון שונה של תמונות.
מעניין שאת חושבת שזה מוריד מהערך של התמונה "שלי" כי זה בכלל לא סותר...
ועניין החיות שאת כותבת זה רק עניין של עריכה בסגנון שונה, ולא מעבר (מה הבעיה להעלות רוויה בחוף קצת?)
ובככל, הלוגו של רותי יכול בכייף לעלות על התמונה שלי וכן להיפך...
שתינו הכנסנו את הנשמה שלנו בתוך התמונות (נכון רותי?!)
לילה מקסים![]()
נכתב ע"י RacheliM;1014264:אהה יופי
ואם גם יצאתי מקסימה בסוף אז בכלל......
והתמונה שהעלית עכשיו מוצלחת במיוחד...!
נכתב ע"י מילכי;1014248:אהה והנה תמונה עם טיפהלה פנים...![]()
צילמנו בבוקרנכתב ע"י יצירתית;1014388:התבוננתי כמה וכמה פעמים על התמונות, הם כ"כ יפות ומלאות חיות!
כל הכבוד
בקטנה, בראשונה צריך למרכז יותר כי זה לא לכאן ולא לכאן
באיזה שעה צילמתן? זה נראה בוקר מאוחר או צהריים מוקדמים, נכון?
נראה לי שמצד אחד מעדיפים לצילומים את השעות הקרובות לשקיעה כדי לחסוך את הצללים על הפנים ולהרויח תאורה אחורית אך מצד שני מפסידים את הצבעים היפים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים