כתום ירוק מתוק

• הוסף לסימניות
איך?
הפידבקים שלכם מעודדים מאד...(-:

רעיה.
כ.jpg

• הוסף לסימניות
יפהפה ומגרה!
נראה לי שהייתי שמה את המקלות עם עיגולי הקיוי וכו' מהכיוון השני- שכלפי הלקוח לא יהיה המקל אלא הפרי.
אבל זה מושלם כמובן גם כך!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד
הצבע הירוק השתלט על הWB
תאזני ירוק על הפירות.

• הוסף לסימניות
מדהיםם!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי איך שהצלחת ממגוון לא גדול של פירות
לעצב מגש מגוון ע''י סגנונות שונים ומקוריים של חיתוכים וגילופים

• הוסף לסימניות
מקסים, מגרה. ואני דווקא אהבתי שיש צבע שולט בגוונים דומים...:)

• הוסף לסימניות
וואו!
אוספת לי השראות ממך לטו בשבט:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בוקר טוב
מצרפת פה טיפים והמלצות שראיתי במודעת פירסום של
@finger good
ניסיתי היום ויצא מושלם לארוחה קלילה
מצרפת את הטיפים ומה שיצא לי

✨ טיפים להגשה יפה ומרשימה:​

🥄 "שבירת" הצבע:​

• זילוף דק של שמנת מתוקה/חלב קוקוס מעל.
  • טיפה שמן זית איכותי – נותן ברק יפה.

🌿 תוספות מעל:​

• קישוט עם עלי טימין/פטרוזיליה קצוצה.
  • קרוטונים ביתיים פריכים.
  • גרעיני דלעת קלויים – מוסיפים גם טעם וגם קרנץ'.

🍽️ צורת הגשה:​

• מגישים בקערות לבנות – הצבע כתום יוצא מאוד יפה.
  • אפשר להגיש בליווי חלה/לחם כפרי פרוס וקלוי קלות.

1763373759055.png
תודה רבה
וחורף בריא!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה