דרוש מידע כתיבה מהבהבת

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות.
אני מחפשת לדעת איך ובאיזה תוכנה ניתן לכתוב טקסט מהבהב? (זאת אומרת כמו וינקרים של רכב בא והולך, בא והולך)
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
פאוור פוינט- הנפשות - פעימה/ הופעה
את יכולה להגדיר כמה פעימות כדי שיהי לך כמו ווינקר :)

• הוסף לסימניות
פאוור פוינט- הנפשות - פעימה/ הופעה
את יכולה להגדיר כמה פעימות כדי שיהי לך כמו ווינקר :)
תודה רבה!
אני לא כל כך מתמצאת בפאוור פוינט,
עשיתי כפי ההגדרות שלך,
אך שאלתי, איך אני מצליחה עכשיו לסגור את הקובץ ולהכניס לטקסט בתוך המייל שהכיתוב יהבהב לי?

• הוסף לסימניות
צריך ליצור גיפ - יש להכין שתי תמונות של אותו כיתוב בצבעים שונים (אפשר גם דרך וורד)
ואז ליצור את הגיפ, אפשרי כאן:

מצ"ב צילום מסך עם הסבר ברור של הצלמת מירלה כהן.

קבצים מצורפים

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 152.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
צריך ליצור גיפ - יש להכין שתי תמונות של אותו כיתוב בצבעים שונים (אפשר גם דרך וורד)
ואז ליצור את הגיפ, אפשרי כאן:

מצ"ב צילום מסך עם הסבר ברור של הצלמת מירלה כהן.
תודה רבה!!
עובד מצויין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה