כללי כתיבת באילוסטרייטור cs5

• הוסף לסימניות
למה כשאני מנסה לבחור פונט ואני עוברת על הרשימה,
פתאום הוא קופץ לי לפונט מסוים ולא נותן לעבור לאחרים?

וגם למה אם אני כותבת בעברית הוא כותב לי הפוך?
(וזה רק בcs5)

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הבעיה הראשונה שציינת
אשמח אם מישהו יוכל להעלות רעיון איך אפשר לסדר את העניין הזה...

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ככל הנראה זה לא גרסת ME ולפעמים יש פונט שהוא לא מצליח לקרוא נכון והוא פשוט קופץ.
וזה גם הסיבה של העברית ההפוכה.

• הוסף לסימניות
מה עושים אם כן - מתקנים מחדש את התוכנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;703088:
ככל הנראה זה לא גרסת ME ולפעמים יש פונט שהוא לא מצליח לקרוא נכון והוא פשוט קופץ.
וזה גם הסיבה של העברית ההפוכה.
הבעיה של הכתיבה ההפוכה, היא בגלל שזה לא גירסת me
הבעיה השניה\ לעניות דעתי זה כל מיני פונטים חינמיים או משהו לא תקין,
זה קורה לי גם בגלילה עם הגלגלת, גירסת me.

• הוסף לסימניות
אז מה הפתרון?
יש דרך לסדר את זה או להתקין מחדש את התוכנה בגרסה הזו?

• הוסף לסימניות
הפונטים שלא תקינים וקופצים - צריך אולי למחוק אותם מהמחשב ? זה יעזור או שכל כמה קפיצות של פונטים זה חוזר לראש הרשימה? ואז בעצם זה לא קשור לפונטים עצמם?

• הוסף לסימניות
זה קשור לגרסת ההתקנה כך שלא יעזור להסיר ולהתקין אלא להשיג את הגרסא של ME (תומך שפות מזרח תיכוניות ימין לשמאל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה