כללי כתיבת הערות באקרובט

• הוסף לסימניות
איפה מגדירים את השם של כותב ההערות?
אצלי כתוב uzer, והיות וכמה אנשים כותבים הערות, חשוב לי שידעו מי כותב כל הערה

תודה מראש

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי אין אפשרות לשנות את השם.
הוא לוקח את השם המוגדר במערכת ההפעלה של המחשב עליו אתה עובד
תעביר את הקובץ למחשב אחר ותראה

• הוסף לסימניות
א. אפשר לפתוח משתמש חדש במחשב ואז לעבוד דרכו
ב. אפשר גם לשנות את שם המשתמש הרגיל של המחשב (User) לשם אחר, אבל אני לא זוכר בדיוק איך. חפש בגוגל "שינוי שם משתמש windows" או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
אפשר לשנות בקלות
File>Properties
או קונטרול+D
שם בלשונית הראשונה "Description" אפשר לשנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;2481884:
אפשר לשנות בקלות
File>Properties
או קונטרול+D
שם בלשונית הראשונה "Description" אפשר לשנות

זה לא משנה את השם של כותב ההערות, רק את שם מחבר המסמך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;2481893:
זה לא משנה את השם של כותב ההערות, רק את שם מחבר המסמך

צודק, לא שמתי לב,
אבל מצאתי את האפשרות
קליק ימני על סימון ההערה>Properties>לשונית שניה General

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;2481903:
צודק, לא שמתי לב,
אבל מצאתי את האפשרות
קליק ימני על סימון ההערה>Properties>לשונית שניה General

זה משנה רק את אותה הערה
גם אם אני מגדיר אותה כברירת מחדל בחלונית למטה

מישהו יודע אם יש דרך להגדיר את זה ללא החלפת שם המשתמש של המערכת?
זה כ"כ מסובך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה