דרוש מידע כתיבת עבודה לתואר בנוות ישראל

• הוסף לסימניות
מי שעשתה תואר בנוות ישראל,
אני צריכה מישהי שתעשה לי 2 עבודות גמר, בחינוך מיוחד.
אשמח לכל מידע, מחירים, האם כבר מאוחר מדי??
מנסיון, כמובן..
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי תואר בנוות ישראל
אבל לא משנה איפה את עושה אני רוצה להאיר לך דבר אחד חשוב
תסכמי עם מי שאת סוגרת איתה דברים ברובים ולאו דווקא מחיר
עשיתי אצל מישהי מעולה, קיבלתי 98
אבל--
הוציאה לי את הנשמה כדי שכל פרק יהיה מוכן בזמן, היה ממש קשה להשיג אותה והייתי כל הזמן בלחץ של עמידה ביעדים.
יש כאלה שמתכתבות ישירות עם המנחה מהמייל שלך, ויש כאלה ששולחות לך ואת עושה copy ושולחת למנחה.
תסכמי איתה בדיוק על זה שהיא מתחייבת לך לעמידה בזמנים ושהיא יודעת את הדרישות של המנחה, לכל מנחה יש דרישות שונות ויש כאלה שלא מוכנות לעבוד עם מנחות מסויימות, אז תבדקי מראש
אני הייתי אצל מנחה קשוחה שכמה לא הסכימו לעשות לי עבודה בגלל שהיא המנחה שלי וזאתי שכן הסכימה לא היתה זמינה למענה.., בסוף ב"ה קיבלתי ציון בסדר סה"כ אבל הלחץ---
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה