האם יש חשש עורלה או האם צריך היתר עסקה?נשמע משכנע,
אבל לפני שאני משתמשת בתוכנה, אשמח לדעת מה דעת ההלכה על כך. מה דינה של תוכנה AI.
לא מובן:נשמע משכנע,
אבל לפני שאני משתמשת בתוכנה, אשמח לדעת מה דעת ההלכה על כך. מה דינה של תוכנה AI.
הייתי סומך על חברת הסינון שלי.אני מתכוונת מבחינת החשיפה לתכנים.
@דבר בעיתואחרי סקירות ובדיקות של המון כלים שקיימים בשוק:
(והעבודה שלי היא לא סמינריונית, אלא עבודת גמר לתואר B.SC שזה תואר בהנדסה...
קשה פי כמה והדרישות בשמיים)
בכל כלי שהוא- גם החינמיים וגם בתשלום- חובה חובה חובה לעבור על כל מילה, לשפץ, לעדכן, להוסיף ולהוריד!!
במיוחד בקטע של המקורות (סקירת ספרות).
יש סיכון גדול של המצאת מקורות לא קיימים אפילו אם ביקשתם מפורש.
אבל, אחרי ההסתייגויות האלו-
אני חייבת להמליץ על כלי בשם פולי AI . ואני לא מתוגמלת על ההמלצה...
אמנם יחסית יקר (234 לחודש) אבל שווה שווה שווה,
חוסך שעות , כותב בכל סגנון שתרצו, והעיקר-
מוכוון אקדמית לחלוטין.
ושוב- חובה לעבור אחריו!
אבל תוצאות בליגה אחרת לגמרי מGPT, מקלוד, מג'מיני וכולי....
אני באמצע כתיבת עבודה סמינריונית ועשיתי מנוי לפולי. אבל אני מאוכזבת...אני חייבת להמליץ על כלי בשם פולי AI . ואני לא מתוגמלת על ההמלצה...
אמנם יחסית יקר (234 לחודש) אבל שווה שווה שווה,
חוסך שעות , כותב בכל סגנון שתרצו, והעיקר-
מוכוון אקדמית לחלוטין.
ושוב- חובה לעבור אחריו!
אבל תוצאות בליגה אחרת לגמרי מGPT, מקלוד, מג'מיני וכולי....
ב gpt לא, אבל כן יש הגבלה על מספר השאלות.אין הגבלה של מילים בכל שאלה?
גם ב GPT יש הגבלה על אורך הטקסט בשאלהב gpt לא,
יש אברך שמתגורר בבני ברק שעוזר בעבודות תורניות בלבד בתשלום סמלי כמה עשרות שקלים או מאות שקלים תלוי באורך ובוקשימחפשת כותבת עבודות אקדמאיות ? שרי- 0548572666
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים