כללי כתיבת עברית הפוכה בפוטושופ CS6

• הוסף לסימניות
בתחילה לא היתה בעיה כתב עברית כסדר הנכון אבל לאחרונה השתבש וכותב הפוך אחרי כל הנסיונות בהגדרות לא עזר, האם זה באג? מהו הפתרון?
תודה למי שיעזור.
ולחילופין האם יש תוכנה שתהפוך - הפוך על הפוך לא עובד בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
שלמה [מנהל פורום צילום] כתב כאן לאחרונה פיתרון נחמד.

פשוט לפתוח קובץ פוטושופ ישן שהמלל שם תקין, ולגרור אותו לתוך הקובץ הסורר, ולערוך את הטקסט עם כלי המלל. וזה אמור לסדר את הבעיה, [כבלעו כך פלטו...]

עדיין לא ניסיתי את זה, אז אשמח אם תעדכן אותי כשיצליח

• הוסף לסימניות
מתאים לכל הגרסאות

ממליצה להכניס לכספת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;862151:
שלמה [מנהל פורום צילום] כתב כאן לאחרונה פיתרון נחמד.

פשוט לפתוח קובץ פוטושופ ישן שהמלל שם תקין, ולגרור אותו לתוך הקובץ הסורר, ולערוך את הטקסט עם כלי המלל. וזה אמור לסדר את הבעיה, [כבלעו כך פלטו...]

עדיין לא ניסיתי את זה, אז אשמח אם תעדכן אותי כשיצליח
אכן עובד מצויין, יישר כחכם - פתרון מעולה.

• הוסף לסימניות
תחפש בפורום את הנושא לי היתה אותה בעיה והצלחתי לפתור אותה לפי הפיתרון של שלמה מנהל הפרום

• הוסף לסימניות
זה לא מה שהובא משמו למעלה?

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה עובד הפוך
ואני כותבת המון מלל בפוטו שופ
-הפתרון הוא שאחרי כל אות לוחצים על החץ הימני זה שלכיוון האותיות
לעבור שורה
על החץ השמאלי ואנטר
מנסיון זה הכי קל
מלא הצלחה.......

• הוסף לסימניות
הנה מצאתי עבורכם פיתרון ריאלי, מבלי צורך להפוך את כל העולם "הפוך על הפוך".;)

בדרך כלל הבעיה נוצרת ע"י שאנו פותחים קובץ פוטושופ פגום שהגיע ממחשב אחר, או כשנפתח קובץ פוטושופ שנוצר עם מחשב שאין בו ערכת שפה של עברית. ואז פתיחת קובץ כזה במחשב שלנו גורם לשינוי הגדרות כלליות בתוכנה.
ולצורך זה כבר כתבתי לעיל את הפיתרון ששלמה נתן לנו [בעבר חשבתי שיש צורך להסיר את התוכנה, כולל כל ההעדפות, ולהתקין מחשב].

אבל עכשיו אני יביא לכם פיתרון הרבה יותר קליל ונחמד.
מובן מאליו שהפיתרון קיים רק בגירסאות פוטושופ EM, כלומר "מזרח התיכון".

לבחור בכלי הטקסט, לגשת לחץ הקטן שמופיע למעלה [ראה תמונה], לבחור בחץ הקטן הנוסף, ולאפס תוצאות, וזהו!

אז מה נשאר לי לומר - - - תהנו!
וגמר חתימה טובה!:)

קבצים מצורפים

• גרף הול.jpg
    KB 900.7 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
לא עזר....

• הוסף לסימניות
מעניין, אני ניסיתי מקודם, וכן עזר...

• הוסף לסימניות
אז ככה.

מי שהוריד פוטושופ מהאנטרנט והגירסא אינה תומכת בעברית מלאה, שיקפוץ שום עצה תוכנתית לא תעזור לו, אלא רק פיזית כגון לחיצות עכבר וכל מה דעלה על ליביה.

מי שלא, ופשוט פתאום... או ווי. שיעשה איפוס על כלי הכתיבה כמו שכתוב לעיל, זה עובד 100% אלא אם כן מלכתחילה התוכנה לא גרסה את העברית :) איי... גירסא עברית.

• הוסף לסימניות
פתרון מומלץ ע"י סקריפט text reverser (מצורף)
שהופך את הטקסט.

קבצים מצורפים

• textreverse r_v1.52 הופך כיון טקסט לאדובי.rar
    KB 1.7 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה