דרוש מידע כתיבת קורות חיים, למי אני צריכה לפנות?

• הוסף לסימניות
אני רוצה שיהיה לי קורות חיים מסודר
למדתי הרבה, יש לי הרבה חומר לכתוב
אני לא יודעת איך עושים את זה בצורה מקצועית.
רוצה שמישהי שמבינה בזה- תכתוב לי[בתשלום כמובן]
למי אני צריכה לפנות?
תודה

• הוסף לסימניות
יש אצלינו כאלה שמפרסמים בדיוק את השירות הזה בתשלום ומסדרים את הקורות חיים של הבן אדם.לא השתשתי אף פעם,אבל לכאורה אפשר לקבל דוגמאות שלהם

• הוסף לסימניות
מי עוד?

• הוסף לסימניות
יש את מרכז כיוון בירושלים שהלכתי למיפגש אחד ואז אחר כך היה לי פגישה אישית עם אחת שרשמה לי קורות חיים פצצה(מאז לא גומרים לפנות אלי)וגם הכנה לרעיון עבודה וכל זה בלי תשלום

• הוסף לסימניות
אני רוצה שיהיה לי קורות חיים מסודר
למדתי הרבה, יש לי הרבה חומר לכתוב
אני לא יודעת איך עושים את זה בצורה מקצועית.
רוצה שמישהי שמבינה בזה- תכתוב לי[בתשלום כמובן]
למי אני צריכה לפנות?
תודה

גיסתי אלופה בזה!
שלחי לה מייל
naamakunz @ gmail.com
נעמה

• הוסף לסימניות
ממליצה על עצמי.
בענווה, אבל עושה את זה עבור הרבה חברות מרוצות ב"ה.
יודעת לשים את הדגש על הנקודות החשובות. גם ניסוחית וגם נראותית.
למען ההגינות- לא התמקצעתי בזה רשמית מעולם.
אם תרצי- בכיף.

• הוסף לסימניות
אז בסוף עשיתי אצל @סתמישהי
אלופה!
עבדה זריז,
כתבה קולע!
מאד יסודית!
נתנה לי טיפים,
ממליצה בחום!!!!
תודה לך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני ממליצה מאד על @ברכי ש .
מנסיון טרי מאתמול.
מקצועית, אדיבה, קשובה מאד ללקוח!

ותודה לפותחת הפוסט, שבזכות המידע בו פניתי לברכי.

• הוסף לסימניות
אשמח להציע את עצמי..
נסיון של אלפי קו"ח...
ומאות אנשים שמצאו איתם פרנסה מכובדת...

על הדרך תקבלו גם טיפים והדרכה לראיון עבודה וכל מה שצריך כדי לפתוח את הדלתות הנכונות ולהכנס בכבוד...

• הוסף לסימניות
ש את מרכז כיוון בירושלים שהלכתי למיפגש אחד ואז אחר כך היה לי פגישה אישית עם אחת שרשמה לי קורות חיים פצצה(מאז לא גומרים לפנות אלי)וגם הכנה לרעיון עבודה וכל זה בלי תשלום
@פ.נ מי זאת הייתה אני מעוניינת לפנות אליה

• הוסף לסימניות
אשמח להציע את עצמי..
נסיון של אלפי קו"ח...
ומאות אנשים שמצאו איתם פרנסה מכובדת...

על הדרך תקבלו גם טיפים והדרכה לראיון עבודה וכל מה שצריך כדי לפתוח את הדלתות הנכונות ולהכנס בכבוד...
אשמח לקבל פרטי התקשרות r0504158301 @ gmail.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה