עזרה כתיבת שיר - מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
מישהי שאני מפיקה לה קליפ בת מצווה
ביקשה שאכתוב לה את השיר לקליפ
עכשיו, לכתוב שיר אני יודעת
אך מעולם לא עשיתי זאת בתשלום
וכאן שאלתי אליכם המקצוענים
כיצד בכלל מתמחרים כתיבת שיר ומה נקרא מחיר סביר?
תודה.

• הוסף לסימניות
הקפצה
לכותבים של הבוקר
מישהו?

• הוסף לסימניות
מה אף אחד פה לא מתעסק בכתיבת שירים? :eek:
בבקשה אם תוכלו רק לומר לי מה נקרא מחיר סביר?
אני לא רוצה לקחת לה יקר
ואין לי מושג מה המחירים..

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
מישהי שאני מפיקה לה קליפ בת מצווה
ביקשה שאכתוב לה את השיר לקליפ
עכשיו, לכתוב שיר אני יודעת
אך מעולם לא עשיתי זאת בתשלום
וכאן שאלתי אליכם המקצוענים
כיצד בכלל מתמחרים כתיבת שיר ומה נקרא מחיר סביר?
תודה
באזור המאתיים שקלים לשיר קליל באורך סביר

• הוסף לסימניות
נכון.
באזור ה-200 לשני בתים, פזמון או שניים.

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים
עזרתם לי מאד!!!
ואם מדובר בשיר די ארוך של 6 בתים ו2 פזמונים שונים?
400 ₪ זה מחיר סביר?

• הוסף לסימניות
400 סביר ומעלה לשיר כזה.

אם כי בד"כ כשעושים את כל ההפקה מתמחרים בפחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה