כתיבת תח"י לתלמידות שילוב בביה"ס, מי כותב אצלכם?

• הוסף לסימניות
אז למה טוענים אצלינו שמחנכת הכיתה?!
אשמח לשמוע מעוד מקומות

• הוסף לסימניות
אולי דף או שתיים המחנכת צריכה למלאות ביחד עם מורת השילוב- רקע, חוזקות וחיזוקים של התלמידה וכדומה.
אבל כמובן שתוכנית עבודה מוטלת על מי שעובדת עם התלמידה.

• הוסף לסימניות
בד"כ המורת שילוב מביאה למחנכת סוג של טבלה למלות תחומי כח וכד' כמו ש @כלי כתבה,
ובזה המורת שילוב נעזרת לכתיבת התח"י,
מנסה לדון לכף זכות אולי זו מורת שילוב מ"מ (של מורה בחל"ד) וע"כ יתכן ותתחמק מהמטלה.

• הוסף לסימניות
בסוף הן צדקו
תראו מתוך חוזר מנכל את חלוקת התפקידים
1635881357460.png

• הוסף לסימניות
ממש מעניין מה שכתוב בחוזר מנכל, מה עוד דורשים ממחנכת כיתה?
נשמע לי שחוזר המנכל מתכוון לכיתה מקדמת ולא כתה רגילה עם שילוב.

• הוסף לסימניות
הלואי
בינתיים אני קורסת פה עם הכנת 6 מערכי שיעורים למחר
וכתיבת 3 תח"י
מצרפת לך קישור לחוזר אולי תצליחי להציל אותי....
לצערי באמת לא מצליחה להציל אותך, אבל ממה שאני יודעת מכמה מקומות מורת השילוב כותבת תחי.
בכל מקרה אם המחנכת כותבת כמובן שהיא עושה את זה בתיווך מלא עם מורת השילוב (לבסוף מכתיבה את הנאמר ע"י מורת השילוב).
בהצלחה רבה בעבודת הקודש!!!

• הוסף לסימניות
לצערי באמת לא מצליחה להציל אותך, אבל ממה שאני יודעת מכמה מקומות מורת השילוב כותבת תחי.
בכל מקרה אם המחנכת כותבת כמובן שהיא עושה את זה בתיווך מלא עם מורת השילוב (לבסוף מכתיבה את הנאמר ע"י מורת השילוב).
בהצלחה רבה בעבודת הקודש!!!
תודה שלפחות ניסית....:)
אמןןןן

• הוסף לסימניות
אגב, התחום הזה הוא תחום "אפור".
ישנם תפקידים רבים שלפי משה"ח הם תפקידי המחנכת או ההנהלה, אך בשטח ולמעשה,
מי שמבצעת זאת, היא מורת השילוב או הרכזת שבביה"ס.
יש איזשהו שדר שעובר לרכזת: "לקחנו אותך לתפקיד הזה, אז כל תחום בביה"ס שמופיע בו הכותרת: לקות למידה/שילוב/סל שע'/תח"י/תל"א... וניתן להוסיף עוד לרשימה, את צריכה לבצע".
אני לא מביעה את דעתי על הענין, לטוב או למוטב, רק מספרת מה קורה בשטח. מניסיון!!

• הוסף לסימניות
אגב, התחום הזה הוא תחום "אפור".
ישנם תפקידים רבים שלפי משה"ח הם תפקידי המחנכת או ההנהלה, אך בשטח ולמעשה,
מי שמבצעת זאת, היא מורת השילוב או הרכזת שבביה"ס.
יש איזשהו שדר שעובר לרכזת: "לקחנו אותך לתפקיד הזה, אז כל תחום בביה"ס שמופיע בו הכותרת: לקות למידה/שילוב/סל שע'/תח"י/תל"א... וניתן להוסיף עוד לרשימה, את צריכה לבצע".
אני לא מביעה את דעתי על הענין, לטוב או למוטב, רק מספרת מה קורה בשטח. מניסיון!!
הכל נכון
וגם אני לא נכנסת לנישה הזו
אבל אצלינו בכל אופן נהיה קטע, שמה שאפשר- המחנכת.
לכן בררתי מהי לשון החוק
כאשר מורת השילוב הניחה לפני את הדוחות ובקשה שאתבונן ואסכם אותם. אז הצבעתי גם על לשון החוק, כל אחד ותפקידו הוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה