אפשר להיעזר בחות דעתה אך זה חלק מתפקיד מורת השילובאז למה טוענים אצלינו שמחנכת הכיתה?!
אשמח לשמוע מעוד מקומות
היא טוענת שלאאפשר להיעזר בחות דעתה אך זה חלק מתפקיד מורת השילוב
לצערי באמת לא מצליחה להציל אותך, אבל ממה שאני יודעת מכמה מקומות מורת השילוב כותבת תחי.הלואי
בינתיים אני קורסת פה עם הכנת 6 מערכי שיעורים למחר
וכתיבת 3 תח"י
מצרפת לך קישור לחוזר אולי תצליחי להציל אותי....
תודה שלפחות ניסית....לצערי באמת לא מצליחה להציל אותך, אבל ממה שאני יודעת מכמה מקומות מורת השילוב כותבת תחי.
בכל מקרה אם המחנכת כותבת כמובן שהיא עושה את זה בתיווך מלא עם מורת השילוב (לבסוף מכתיבה את הנאמר ע"י מורת השילוב).
בהצלחה רבה בעבודת הקודש!!!
הכל נכוןאגב, התחום הזה הוא תחום "אפור".
ישנם תפקידים רבים שלפי משה"ח הם תפקידי המחנכת או ההנהלה, אך בשטח ולמעשה,
מי שמבצעת זאת, היא מורת השילוב או הרכזת שבביה"ס.
יש איזשהו שדר שעובר לרכזת: "לקחנו אותך לתפקיד הזה, אז כל תחום בביה"ס שמופיע בו הכותרת: לקות למידה/שילוב/סל שע'/תח"י/תל"א... וניתן להוסיף עוד לרשימה, את צריכה לבצע".
אני לא מביעה את דעתי על הענין, לטוב או למוטב, רק מספרת מה קורה בשטח. מניסיון!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים