עזרה כתם דיו מבגד

• פותח הנושא S.g
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך מורידים כתם דיו של עט מבגד??

• הוסף לסימניות
איזה צבע הבגד?
אם זה לבן אז כמה כביסות עם אקונומיקה יורידו את זה.
ואם זה צבעוני - נשגב מבינתי.

• תודה
Reactions: S.g
  • הוסף לסימניות
אפשר לנסות בפינה נסתרת עם אלכוהול

• תודה
  • הוסף לסימניות
מקובל לומר שחלב.
אני לא הצלחתי להוריד לגמרי.

אל תעשו כביסה לפני שהכתם ירד.

• תודה
  • הוסף לסימניות
מקובל לומר שחלב.
אני לא הצלחתי להוריד לגמרי.

אל תעשו כביסה לפני שהכתם ירד.
השריה ארוכה כמה ימים בחלב, מומלץ במקרר שלא יסריח... צריך מידי פעם לראות שיש חלב ולא נספג בבגד

• הוסף לסימניות
בבקשה
רציתי לשתף איתך איך לנקות עט, דיו על בגד, בד, אריג באפליקצית כל כתם

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי
להשפריץ בושם על הכתם השבוע קרה לי ויצא נקי

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור, אני לא יודע איך פותחים נושא/פוסט חדש?
אולי כי אני לא רשום בקהלה מסוימת או שלא צריך?

• הוסף לסימניות
לרסס לפני כביסה שכבה של ספריי לשיער (מה שמרססים לפאה ותסרוקות)
ולהכניס לכביסה

• הוסף לסימניות
אולי על הדרך, מישהו יכול לעזור לי עם כתמי גואש שלא יורדים בכביסה. גם לא עם אוקסיג'ן? מדובר בכמה חולצות טובות שעברו "שדרוג" בגן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקפיץ................................................................
תכלס, אלו שניסו...
מה בסוף עבד הכי טוב?
מדובר בכתם גדול וקריטי..
אנא הגיבו,
תודה!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה