כתם על התמונה

• הוסף לסימניות
רינדרתי פריים כמו שאני עושה תמיד ויצא לי כתם על התמונה
ממה יכול להיות?
דבר שני, התמונה לא נשמרת בשום מקום, לא האלמנטים ולא התמונה עצמה, לא בטמפ ולא מחוץ לה
כלום:confused:confused::confused:

קבצים מצורפים

• כתם.JPG
    כתם.JPG
    KB 16.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה111;2372536:
רינדרתי פריים כמו שאני עושה תמיד ויצא לי כתם על התמונה
ממה יכול להיות?
דבר שני, התמונה לא נשמרת בשום מקום, לא האלמנטים ולא התמונה עצמה, לא בטמפ ולא מחוץ לה
כלום:confused:confused::confused:

לגבי הכתם, יש מצב שזה פייס כפול, תנסי לבדוק
לגבי שהפריים לא נשמר בשום מקום, תנסי לעשות שוב סט פרוג'קט ואז תכנסי לטמפ של אותו תיקיה שעשית סט פרוג'קט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוגניק;2372837:
לגבי הכתם, יש מצב שזה פייס כפול, תנסי לבדוק
לגבי שהפריים לא נשמר בשום מקום, תנסי לעשות שוב סט פרוג'קט ואז תכנסי לטמפ של אותו תיקיה שעשית סט פרוג'קט

הפייס לא כפול מכיוון שבתמונה אחרת הוא עושה אותו דבר בדיוק על השמים, כאילו כתם בעדשה של המצלמה
לגבי הסט פרוג'קט ניסיתי כמה פעמים, יכול להיות שהטמפ מגביל במספר תמונות?
תודה על התגובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה111;2373219:
הפייס לא כפול מכיוון שבתמונה אחרת הוא עושה אותו דבר בדיוק על השמים, כאילו כתם בעדשה של המצלמה
לגבי הסט פרוג'קט ניסיתי כמה פעמים, יכול להיות שהטמפ מגביל במספר תמונות?
תודה על התגובה

ניסית להחליף מצלמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה