כתם של יין על קיטל ירושלמי לבן

• הוסף לסימניות
להרטיב במים ולפזר מלח שולחן. לשפשף היטב.
לחזור על הפעולה כמידת הצורך.
ככה הורדתי יין מבגדי הברית של ילדי.

• הוסף לסימניות
אמרו לי סנט מוריץ, אני תמיד מנסה ומצליחה כי אין מה להפסיד, הכתם גם כך קיים.

• הוסף לסימניות
פתרון מדהים, שעוזר גם אם כבר כיבסת את הבגד, וגם אם הכתם כבר ישן:
לערבב אבקת כביסה (לא משנה איזה, מה שיש לך בבית) עם מים עד שיהיה כמין משחה, למרוח את ה"משחה" על הכתם ולהמתין כמה שעות. אח"כ לכבס כרגיל - ואין כתם!

אני עושה כך בכל שנה עם הסט של ליל הסדר שזוכה לספוג נתזי יין רבים. ותמיד הסט נראה כחדש בליל הסדר הבא.
(הכייף בזה, שאם אני לחוצה להעלות את הסט כי כבר מכניסים חמץ לבית, אני לא לחוצה מה יהיה על הכתמים, כי בשנה הבאה, יומיים לפני הפסח אני מוציאה את הסט ונותנת לו את הטיפול הנ"ל - והכל על מקומו בא בשלום.)

• הוסף לסימניות
פתרון פלאי ופשוט לרוב סוגי הכתמים, וכמעט ללא סיכון:
אמה לכלים, ואם זה לא עוזר אז אפשר עם פנטסטיק.
הצלחה רבתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;1252652:
איך אפשר להורידו?

קיטל ירושלמי שונה מקיטל רגיל? כי אם לא אני הורדתי עם אקונומיקה וישר לכביסה יצא לבן וצח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;1253142:
קיטל ירושלמי שונה מקיטל רגיל? כי אם לא אני הורדתי עם אקונומיקה וישר לכביסה יצא לבן וצח
קיטל ירושלמי הוא לא מבד רגיל , אלא מבד של קפוטה עם פסים בצבע לבן

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה סוג הבד, אבל פיירי לכלים מוריד כל כתם (מה שניסיתי בינתיים - טוליפ, סיד, לורדים, יין, מיץ ענבים)
מורחת פיירי על הכתם, מחכה כמה שעות ומכניסה למכונה.

• הוסף לסימניות
כתמי יין אדום מליל הסדר, אני הוצאתי ע"י שפשוף ב:
מלח,
לימון,
פיירי (בהיר, שלא יכתים בירוק...),
סנו אוקסיג'ן

כל זה בערבוביה עד שראיתי שירד ב"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;1253510:
קיטל ירושלמי הוא לא מבד רגיל , אלא מבד של קפוטה עם פסים בצבע לבן

נכון אלא שקוראים לזה קפטן לבן ולא קיטל
לענינינו, אני מצטרפת לקודמי שהמליצו על סנט מוריץ
כמו"כ השרוולים של החולצות של הבן שלי נראים זוועה גם אחרי כיבוס, השבוע התזתי עליהם אקונומיקה ואח"כ סנו אוקסיג'ן ושפשפתי עם מברשת ויצא לי מאוד יפה.
אני יודעת שהרבה יתקוממו שאסור לערבב חומרים אבל א' עשיתי את זה עם דלת פתוחה, ב' אקונומיקה ואוקסיג'ן הם חומרים יחסית לא כ"כ חריפים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה