כתם של שזיף על בגד צבעוני - עם מה הכי מומלץ להוריד?

• הוסף לסימניות
כתם בצבע סגול על חולצה תכלת,
יש לי בבית המון חומרים (כדי שאנסה מה הכי טוב)
אבל עכשיו, בשעת מצוק, אני לא יודעת במה לבחור,
אם יש מישהו שיש לו נסיון או המלצה במה להשתמש ואיך -אשמח לשמוע.

סבון אסטוניש
ג'ל אריאל 3d
ג'ל קליה לבן וגם ורוד
ספרי קליה ורוד
ספרי אוקסיג'ן

או שיש לכם רעיון אחר...
תודה!

• הוסף לסימניות
תנסי בזהירות דווקא עם "אנטי קאלק", לי הוא הוריד כמה כתמים קשים במיוחד.
(אני שמה קצת על קיסם אוזניים ואיתו בעדינות על הכתם)

• הוסף לסימניות
לי ירד אפרסק עם סבון אסטוניש

(כמו"כ כתבתי כאן פעם שאם מכניסים למכונה בגד עם כתם, לשים בלי מרכך, אחרי שהתכבס עם מרכך ולא ירד כמעט אין סיכוי שירד בכביסה שניה)

• הוסף לסימניות
לפני כביסה לשים על זה אמה לכלים
להכניס למכונה עם האמה על זה

תתפלאו לקרוא, אמה לכלים מנקה הכל, רק שלא תמיד הריח מתאים לסיטואציה
גם את הרצפה ניתן לשטוף עם מים ואמה
וגם את הכביסה

• הוסף לסימניות
ב"ה הכתם ירד
השתמשתי עם סבון אסטוניש
(היחיד שצוין עליו שמוריד כתמי פירות)

תודה לכולם

• הוסף לסימניות
כתמי פרות וירקות דבר ראשון לנסות לשים מול שמש יוקדת כמה שעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה