כתמים בגופיות של תינוק

• הוסף לסימניות
(סליחה על הנושא, אבל)אחרי חורף בו פעמיים תקף וירוס שילשולים את בני הפעוט 50% מהגופיות הוכתמו בכתמים שאינם יורדים.
ניסיתי אוקסיג'ן, אבקת קליה וניש אינטליג’נס ווייט, אקונומיקה וכמובן שהרתחה- אולם הכמיים הללו חזקים מכל הנ"ל ונשארו על מקומם.

יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
בעקרון אין מה לעשות ודווקא ההרתחה היא זו שבעוכריך. כתמים מסוג זה יש לכבס מיד במים קרים!
יתכן שעם הזמן והכביסות הכתמים יתבהרו או שיעלמו לגמרי.

חני

• הוסף לסימניות
ההרתחה היתה דוקא אחרי כל הנסיונות הנ"ל להסיר את הכתמים

• הוסף לסימניות
שימי בשמש כמה שעות טובות זה יורד

• הוסף לסימניות
כתבו כאן פעם להשתמש בפיירי ואני עובדת איתו והוא מעולה.
לפני הכביסה כמובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;751148:
כתבו כאן פעם להשתמש בפיירי ואני עובדת איתו והוא מעולה.
לפני הכביסה כמובן.
אפילו לכתמים עקשניים שכאלו???

• הוסף לסימניות
להבא,
לנקות מייד עם סינטבון כשטרי,
ואח"כ להרתחה - לא נותר סימן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;751171:
להבא,
לנקות מייד עם סינטבון כשטרי,
ואח"כ להרתחה - לא נותר סימן.
עשיתי מיד - אמנם לא עם סינטבון אלא עם הסבון הקשיח של אסטוניש.

• הוסף לסימניות
הייתי עושה ניסיון אחרון עם אקנומיקה במכונה - ואם לא יורד אז יש פח.

• הוסף לסימניות
הייתי עושה ניסיון אחרון עם אקנומיקה במכונה - ואם לא יורד אז יש פח.

• הוסף לסימניות
לדעתי רק שמש

• הוסף לסימניות
רססי וניש קליה ושימי בשמש הכתמים פשוט נעלמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה