דרוש מידע כתמים ממכונת הכביסה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על הסיבה או על פתרון לכתמים שנוצרים במכונת הכביסה, ברור לי שהיא האשמה!!!
הפסקתי עם מרכך בכביסה הלבנה, לא עזר,
כל האשכולות בנושא חסומים לי :(

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על הסיבה או על פתרון לכתמים שנוצרים במכונת הכביסה, ברור לי שהיא האשמה!!!
הפסקתי עם מרכך בכביסה הלבנה, לא עזר,
כל האשכולות בנושא חסומים לי :(
אני הגעתי למסקנה אחת ויחידה!
אם יש לך מכונה דיי חדשה וטובה ורק לחלק מהבגדים יש כתמים אפורים שלא יורדים!!!
זה נטו מבועות סבון!
שמתי לילדים שלי בגד יפה והיו בפארק עם בועותל סבון התרטבו כמובן לא ראו כלום על הבגד לאחר הכבסיה כל הבגד מוכתם.............
כמובן מדובר על בועות סבון לא איכותיות שרוכשים בזול!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה
אבל אצלי ברור לי שזה ממכונת הכביסה
מדובר בחולצות של בעלי וחולצות שבת, וגרביונים לבנות של הבנות
לא הגיעו לנגוע בבועות סבון :(
והמכונה שלי בקושי בת שלוש

• הוסף לסימניות
היה לנו את זה גם במכונה הקודמת וטכנאי אמר שהלך הלאגרים (ככה כותבים?) אז קנינו חדש....
אחרי 3.5 שנים.....

• הוסף לסימניות
הצלחתם להוריד את הכתמים האלה איכשהו או שאין להם תקנה?

• הוסף לסימניות
לא הצלחנו ,האמת שזה לא היה במכונה שלנו ,כיבסנו בנופש אז אולי גם המכונה אשמה
אני ממש אשמח לשמוע פיתרון כי נהרסה לי חולצה חדשה שעלתה הרבה כסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה