על חומר מבריק כלי כסף שמענו?יש מישהו יודע איך מנקים כלי כסף שנהיה עליהם כתמים שחורים קטנים (פמוטות)
וסתם כך האם יש למישהו טיפ טוב לכלי כסף
מבריק כלי כסף לא עוזרעל חומר מבריק כלי כסף שמענו?
הורס כלי כסף, לא כדאי לנסותסנט מוריץ??
מים רותחים לא הורסים כלי כסף. דווקא כשהמים חמים הם יותר עוזרים.זה לא הורס את הכלי כסף? מים רותחים?
אצלינו זה ממש הרס את כלי הכסףמשהי פעם נתנה לי טיפ שעשיתי וממש מתנקה בקלות
לצפות גיגית / קערה (תלוי בגודל של כלי הכסף) בנייר אלומניום קרי נייר כסף למלא אותה במים חמים ולהוסיף כפית שתיים של סודה לשתיה,
להשרות את כלי הכסף כמה דקות ואח"כ לייבש במטלית רכה ויבשה
אני מנקה תמיד כלי כסף עם משחת שיניים,אני הצלחתי להיפטר מכתם כזה על ידי משחת שיניים
מניסיון??הורס כלי כסף, לא כדאי לנסות
במקרה של המישהי כבר לא יהיה לה מה להפסיד.לא לוקחת אחריות!!!!!!!
מכירה נישהי שהפמוטים נהיה שחור משריפה שהיה אצלה... וניסתה סנט מוריץ וזה יצא כמו חדש..
אבל שוב, לא לוקחת אחריות!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים