עזרה כתמים שחורים על כלי כסף

• הוסף לסימניות
יש מישהו יודע איך מנקים כלי כסף שנהיה עליהם כתמים שחורים קטנים (פמוטות)
וסתם כך האם יש למישהו טיפ טוב לכלי כסף
יכול להיות שזה משמן שנשפך על הפמוט?
כך היה אצלי

• הוסף לסימניות
מלח 'אוכל' את כלי הכסף.
לא נראה שניקוי יכול להועיל, רק חידוש אצל אלה שעושים זאת.
אני יודעת שכלי כסף שהיו במגע עם מלח מקבלים כתמים שחורים בלתי הפיכים.
אולי גם לפמוטים הוא הגיע? או שזה כתמים אחרים?

• הוסף לסימניות
כסף וזהב טהורים הם מתכו אצילות,
חומרים חזקים לא אמורים להשפיע עליהם

• הוסף לסימניות
מבריק כלי כסף לא עוזר

גם לי קרה
ניסיתי עם עם חומר ולא עזר כלום
עוקבת

גם לי היה גביע עם כתמים של יין - שלא ירד!!

בסוף שמעתי פטנט - וזה עזר פלאים!!

מערבבים-
כף חומץ,
כף סבון פיירי,
כף חומר ניקוי לכלי כסף - מסוג איכותי!!
(יעקובי וכד')

כמובן שאפשר להכפיל כמות לפי הצורך......

מנקים עם ספוג (לא ספוג הפלא) או סמרטוט קלינארט מיוחד לכלי כסף - כן דווקא קלינארט, אני לא מוכרת אותם, אל דאגה..... אפשר לשטוף או להבריק עם הסמרטוט - וזה יוצא נקי לא לאמין!!! הברק גם מחזיק להרבה זמן יותר מהרגיל......

תמונה של לפני - ואחרי

img9275-jpg.1095494

• הוסף לסימניות
יש מישהו יודע איך מנקים כלי כסף שנהיה עליהם כתמים שחורים קטנים (פמוטות)
וסתם כך האם יש למישהו טיפ טוב לכלי כסף
אני יודע שזה לא עוזר -
אבל אצל סבתא שלי (הונגרים) משאירים את הכתמים כי כך משוויצים שזה כסף אמיתי (חיקוי לא משחיר) ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה