כתמי אוקסיג'ן

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אוקסיג'ן ידוע כמסיר כתמים, עכשיו גיליתי את הצד השני שלו...

כשהעמדתי מכונה, ריססתי אוקסיג'ן על בגד, ובטעות פגעתי גם בבגד שעמד מאחוריו.
(ריססתי על בגד בהיר ובטעות פגעתי בכהה, כך שלא יכלתי להכניס למכונה מיד)
הטעות שלי היתה שלא השריתי אותו מיד במים..
כיבסתי אותו אחרי יום בערך, ואחרי הכביסה אני רואה על הבגד כתמים הדומים לכתמי אקונומיקה.

יש מה לעשות עם הבגד? יש תקנה?

תודה.

• הוסף לסימניות
שימי לב יש אוקסיג'ן המכיל אקונומיקה!!!!!!!!!!!
אני אישית מאוד נזהרת מאז שאמרו לי ובודקת בשבע עינים האם זו האריזה הרגילה או זו המכילה אקונומיקה.
תבדקי הרגילה לא עושה או יותר נכון מעולם לא עשתה לי שום כתם על צבע כהה
אין מה לעשות לצערי עם הכתם הנ"ל

• הוסף לסימניות
לצערי נראה לי שלא. יש בגדים שלא עמידים בפני התרסיס.
וגם בגד שעמיד צריך להשפריץ ולכבס מיד. (למרות שיש שיטה שדווקא השהיית הבגד עם התרסיס ואח"כ לכבס מסיר כתמים עקשניים, אבל זה גם יכול להוריד את הצבע או להשאיר כתמים על כביסה בהירה)

• הוסף לסימניות
:(

דבי בי, בדקתי עכשיו והוא לא מכיל אקונומיקה.

יש אפשרות 'לצבוע' את הבד מחדש עם איזשהו צבע? מדובר בבגד חלק.

תודה.

• הוסף לסימניות
כן יש צבע בד. יש לי חברה שאחת לתקופה צובעת את השחורים שלה...
(כשאת צובעת אני מוכנה ל"לתרום" לך גם חצאית אחת....)

• הוסף לסימניות
יתכן שייבשת בשמש? ועדיין היה שאריות חומר?יכול להיות שהחומר שרה על הבגד יותר מדי זמן
רשום על האריז נדמה לי שזה גורם לכתמים
וכן זה קרה לי פעם לשמיכת תינוק ורודה כתמים צהובים דהויים הכתמים נעלמו כשכל השמיכה דהתה עם הזמן והכביסות.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה