כתמי מייקאפ מבגד

• הוסף לסימניות
איך מסירים כתמי מייק אפ מבגד צבעוני? כבר ניסיתי כביסה כמה פעמים עם אוקסיג'ן, מה עוד אפשר?

• הוסף לסימניות
אם הוא על בסיס שמן תנסי עם פיירי.

• הוסף לסימניות
אני קופץ על האשכול, אנא עיזרו לי בדחיפות, איך מנקים כיתמי ברזל מחולצה מפוספסת, שאי אפשר לשים אקנומיקה, וכן מצעים, סדינים, ביבי גרו.הכל מתלכלך מהברזל הזה שנוטף מהרק של התינוק גם שעה אח"כ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמודה;767952:
איך מסירים כתמי מייק אפ מבגד צבעוני? כבר ניסיתי כביסה כמה פעמים עם אוקסיג'ן, מה עוד אפשר?

לכאורה עם מסיר איפור.
כך זכור לי שעשיתי פעם.

• הוסף לסימניות
אנא תענו לי, חולצה יקרה התלכלכה לי מהברזל כשהחזקתי את התינוק ואשתי לא יודעת אם לכבס את זה או אולי לשים חומר קודם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישמעאל;769387:
אנא תענו לי, חולצה יקרה התלכלכה לי מהברזל כשהחזקתי את התינוק ואשתי לא יודעת אם לכבס את זה או אולי לשים חומר קודם?

לא יודעת לגבי העבר.
לגבי העתיד,
אצלנו למדנו לתת לתינוק ברזל כשהוא באמבטיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישמעאל;769387:

אני מכבסת כרגיל והברזל יורד לחלוטין. בהצלחה

• הוסף לסימניות
לגבי מייק אפ - לא יורד בשום דרך. זכורני עוד מימי השמלת כלה...

• הוסף לסימניות
עם אבן סנו ושיפשוף מאסיבי- מאד מאד! בלי להתיאש.
ואח"כ כביסה רגילה הכתם יורד לגמרי, מנסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה