עזרה כתמי עובש על הקירות כתוצאה מלחות בבית

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
אשמח למידע,
יש לי בבית על הקירות בכמה מוקדים-לא בכל חדר, כתמים כהים על הקירות של עובש,
בעיקר ליד הסוכה הנפתחת.(כלוצר, מתחת תקרת האיסקורית הנשלפת בסוכות)
אין רטיבות בבית.
אין נזילות גם לא בזמן הגשמים החזקים. גם לא מתחת הגג הזה.
אולי זו לחות וחום בניגוד לאוויר הקר בחוץ?
איך מטפלים ואיך מונעים??
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
סמרטוט רטוב עם אקנומיקה מתנקה מצוין
זה קורה מהלחות
כדאי למשל באמבטיה להשאיר בלילה חלון טיפה פתוח שלא ישאר לח

• הוסף לסימניות
חובת לאוורררררררר את הבית ויש פה כמה אשכולות בנושא הזה

• הוסף לסימניות
תודה גם לי זה קרה
וזה תמיד קורה לי בחדר ממ"ד
איך גורמים שזה לא יקרה חדר ממ"ד בלי לפתוח את החלון?

• הוסף לסימניות
כשהבית צבוע בצבע טוב לדוגמא משי וכדומה הקיר הופל להיות כמאין פלסטיק ומזיע וכהחדר לא מאוורר היטב זה הגורם לעובש​

• הוסף לסימניות
גם עם מגבון יורד

• הוסף לסימניות
תודה גם לי זה קרה
וזה תמיד קורה לי בחדר ממ"ד
איך גורמים שזה לא יקרה חדר ממ"ד בלי לפתוח את החלון?
נכון לידיעת כולם גם ממ"ד כמה שזה קיר עבה ובטון העובש מגיע ברגע שיש לחות חיייייייב לאוורר בשעות היום גם כשקר אין מה לעשות חייב וגם בריא

• הוסף לסימניות
כדי שירד בלי צורך לשפשף וגם שלא יחזור
מנסיון רק משמיד עובש של יעקובי

קבצים מצורפים

• 20220205_235711.jpg
    20220205_235711.jpg
    KB 87.2 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
אם מסיר עובש לא מונע את החזרה של העובש, ולא הצלחתם לאתר את מקור הרטיבות, אפשר להעזר בסופחי לחות- הם מורידים דרמטית את רמת הלחות באוויר.

• הוסף לסימניות
שפריצר עם אקונומיקה סוגר את הסיפור. לא ראיתי הבדל בין זה לבין משמידי העובש היקרים.

• הוסף לסימניות
ואם זה קורה מאחורי הארון למשל, ונכנס לארון ולבגדים ריח של עובש?

• הוסף לסימניות
היום כבר יש בסופרים ספרי להורדת עובש,
במשנת יוסף מוכרים אותו בערב פסח -ספריץ של טאצ' ב 5 ש"ח בלבד,
מרססים על כל האזור ממתינים 5 דק' בערך ומנגבים וזהו!

בשביל שלא יחזור - עושים פעולה זו 3-4 פעמים..

הסוד - שחייבים לאוורר - הבית מלא לחות מההסקות / מזגנים תנור אפיה וסירים חמים שמתבשלים וכל הבית מתמלא חמימות ולחות וזה יוצר עובש
או שמקום החיבור בין החום לקור - קיר חיצוני או חלונות - גם שם יכול להיווצר עובש..

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני די מתפלא שלא מדגישים פה שדבר ראשון לוודא שאין סדקים בקיר החיצוני. אם יש שם חורים או סדקים זה לא יעלם גם עם כל התכשירים שהוזכרו לעיל אלא זה יחזור שוב ושוב. צריך להביא מומחה לאיטום שיחווה את דעתו על מקור ספיגת המים בקיר. אם הקיר בחוץ יהיה מושלם לא אמור להיות עובש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה