כתמי עובש

• הוסף לסימניות
גדולים :mad:
במצעים (אלו ההכי יקרים בארון, כמובן)
איך מורידים?
(נוצרו כשתלו על החבל תחת דוד שמש מקולקל ומטפטף)

נקוי יבש רוצה חתיכת סכום, ואם איני טועה לא מבטיח הצלחה. לא אכפת לי לשלוח אליו, השאלה אם יש פה סכוי בכלל.

אודה לעצות מניסיונכם.

• הוסף לסימניות
בכל זאת?
לאף אחד אין מושג?

ניקוי יבש רוצה 130 ש"ח...

• הוסף לסימניות
היו לי פעם כתמי עובש על איזשהו בגד,
לא הצלחתי להוריד בשום צורה שהיא.

לא ניסיתי ניקוי יבש.

• הוסף לסימניות
לא רוצה לייאש, אבל אני שאלתי את אמא שלי (על שמלת שושבינה של הבת שלי) והתשובה הייתה-רק לפח... אולי יהיה למישהו עיצה גם אני אשמח לדעת...

• הוסף לסימניות
• איך מסירים כתמי עובש לאחר שהופיעו?
ראשית מסירים אותם מיד. משום שהכתם החיצוני מצביע על כך שנבגי העובש התמקמו בבגד, ואם לא נזדרז להשמידם, הם יחדרו אל החומר ויגרמו לריקבון. בקצרה: כל סוגי הכלור (אקונומיקה, מלבין וכו’), נהדרים להסרת העובש. ממשטחים שלא ייפגעו מהם, כמו: מקירות, מפלסטיק, מחרסינה, מריצפה וכו’. בגדים יש לכבס מיד כשמתגלים הכתמים, אם נשארים כתמים לאחר הכביסה – לפחות הרגנו את נבג העובש, וכל שנותר לנו הוא לטפל בכתם החיצוני: שפשוף בעזרת מיץ לימון עשוי להסיר את הכתם, ואם האריג אינו עדין, תוכלי לדלל אקונומיקה במים, ולשפשף את מקום הכתם.

מקור:
http://ashira.co.il/tag/טיפים-להורדת-כתמים

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ועוד-
איך להסיר עובש מבגדים?
עובש הנוצר מרטיבות ניתן להסיר באמצעות חומר לניקוי אסלות. חומר זה יעיל במיוחד לטיפול בכתמי עובש. מומלץ לבדוק את עמידות הבד והצבע על ידי שימוש בחומר הניקוי על פינה נסתרת בבגד.

מקור:
http://www.ashdodnet.com/mobile/article/51719

ולגבי הלימון- שמעתי שיש שמוסיפים גם מלח, אומרים שזה עובד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה