כתמי רימונים

• הוסף לסימניות
מראש אני שואלת איך מורידים מבגדים ואיך מידיים?
תודה.

• הוסף לסימניות
עוטים כפפות על הידיים, וסינרים על הבגדים - וכך נמנעת השאלה מראש...
(עד כמה שזכור לי, הידיים שמתלכלכות הן של מי שפותח את הרימון ומתעסק בקליפה, אבל מאכילת הגרגרים שמופרדים כבר, לא מתלכלכות הידיים.
ודרך אגב, אני נותנת לילדים את גרגרי הרימון בתוך כוס חד פעמית והם אוכלים את זה עם כפית - כמו ליפתן או גלידה. כך נמנע לכלוך מיותר.)

• הוסף לסימניות
מקובלני מבית אמא שכתמי רימון מוציאים רק במספריים. ;)

• הוסף לסימניות
כולם לפחות מכירים את השיטה הפשוטה להפריד את גרגירי הרימון מהקליפה ללא לכלוך כלל?
חוצים את הרימון לרוחב ( לא מהכתר למטה אלא לרוחב) ופשוט דופקים עליו עם כף עץ מכל הכיוונים עד שכל הגרגירים נופלים! שום לכלוך ושום כתמים!

• הוסף לסימניות
אני מכירה את השיטות איך לא להתלכלך אבל השנה כבר יש לי "שפריץ" על החולצה הלבנה מרימון אדום (זה נהיה סגול) וכמובן שפותחים עם כפפות אבל עניין אתי לדעת אם יש שיטה להיפטר מזה?

• הוסף לסימניות
שמעתי מאימי שתחי' שכתמי הרימון יורדים מהבגדים רק כשעונת הרימון עוברת...

• הוסף לסימניות
סתם אגב שזה ירד באקנומיקה (לא כתמים רציניים רק שפריץ לחולצת גבר שעבר לידי..)

• הוסף לסימניות
אני מתפלאה על מה שכתבו כאן. אנחנו אוכלים רימונים לא רק בר"ה (בריא והילדים אוהבים). כתמי רימון יורדים יותר מאשר כתמי אפרסק, למשל, עם אבקת רן, או עם אבקת סנו אוקסיג'ן (לדלות הבנתי, זה עובד על אותו עיקרון).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה