כתמי שומן על בגד לפני / אחרי כביסה

• הוסף לסימניות
איך מורידים כתמי שומן מבגד לאחר כביסה? (לא שמתי לך לכתמים לפני הכביסה...)

טיפ להורדת כתמי שומן לפני הכביסה:
לפזר הרבה טלק על הבגד למשך יממה. ואח"כ להוריד את הטלק עם שפשוף קל והכתמים פשוט נעלמים!! מנסיון!!

• הוסף לסימניות
תנסי להשפריץ סנט מוריץ להשהות קצת ולהכניס לכביסה חוזרת

• הוסף לסימניות
ברצינות??
סנט מוריץ על בגדים? זה לא יאכל את הבד?
(בד טריקו)

• הוסף לסימניות
להורדת כתם שמן לפני כביסה - שימו סבון כלים, שפשפו וכבסו - זה יעלם!

אחרי כביסה לימדו אותי שבד"כ זה אבוד וכך ראיתי מנסיון ואם כך שווה לך לנסות את העצות שמופיעות כאן, אולי משהו כן יעזור, תעדכני... בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לנסות לא אכפת לי. אין לי מה להפסיד...........
אנסה להשפריץ סנט מוריץ

• הוסף לסימניות
תנסי פיירי לשפשף \להשרות

• הוסף לסימניות
סנט מוריץ לא מזיק לבדים, בד"כ. (רק לאף ולידיים שלנו..)

• הוסף לסימניות
פנטסטיק, להשרות ולשפשף
מוציא הכול, כולל כתמי עובש, מניסיון
אם זה כתם רציני עדיף לא לדלל בכלל
בהצלחה ותספרי אם הצלחת!

• הוסף לסימניות
אעדכן אותכן בתוצאות בעז"ה!
תודה לכולכן!

• הוסף לסימניות
נו... רחליקה יש תוצאות?
לי זה קרא היום....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה