מידע שימושי כתרים לנערות לחתונה

• הוסף לסימניות
מחפשת גמ"ח או השכרה (במחיר סמלי) של כתרים לחתונה
במודיעין עילית או בני ברק
אם מישהי יודעת
או שיש לך, ואת מסכימה להשכיר
אשמח לדעת
מודבר ב 4 כתרים לבחרות

הערה קטנה:
אני מחפשת כתרים לבחורות (לא כתרים של מלכות אסתר)
משהו קצת יותר מעניין

• הוסף לסימניות
אחות של רחלי לוי (ב"ב) משכירה כתרים מדהימים לחתונות,וגם מסדרת פרחים.
טל'054852857

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צלמתי;n5020291:
אחות של רחלי לוי (ב"ב) משכירה כתרים מדהימים לחתונות,וגם מסדרת פרחים.
טל'054852857

חסרה סיפרה

• הוסף לסימניות
יש משפחה בגבעת שאול שיש להם גמח לכתרים מדהימים במחיר סמלי ממש.
ניסיתי להתקשר למספר שלהם ולא עונים. ידוע לכם מתי הגמ"ח פתוח ואיך יוצרים קשר?

• הוסף לסימניות
הייתי שם נכון ללפני כ7 שנים..........
אבל הבנתי שהם עדיין פועלים.
מוזר שלא עונים. גם ב144 המספר הזה הוא שלהם.

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי ממודיעין עילית גמח מהמם. הם שולחים מייל עם קטלוג. נראה לי 10 שח לאחד
אין לי את המייל כרגע זמין אני יכולה לשלוח לך בערב

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל לפני תקופה

קבצים מצורפים

• קטלוג.pdf
    1.4 MB · צפיות: 148
  • הוסף לסימניות
יש גמ"ח ברחוב דסלר בבני ברק,
מאד זול,
נותנים ב5-10 ש"ח לפריט.
הטלפון: 036180436

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה