דרוש מידע כתר לתחפושת של ספר תורה

• הוסף לסימניות
סופר שיין כבר סיימו עם המכירות
זה רק איסוף עצמי מאשדוד (לא בכיוון שלי בכלל)
או לשלם 46 ש"ח על משלוח - מוגזם מבחינתי - 64 ש"ח לכתר...

איפה עוד יכול להיות?

• הוסף לסימניות
סופר שיין כבר סיימו עם המכירות
זה רק איסוף עצמי מאשדוד (לא בכיוון שלי בכלל)
או לשלם 46 ש"ח על משלוח - מוגזם מבחינתי - 64 ש"ח לכתר...

איפה עוד יכול להיות?
באתר של סופר שיין כתוב שיש בכמה חנויות בב"ב.

• הוסף לסימניות
אני הכנתי לבד,
מרצועות בריסטול גלי צבע כסף,
כדור קלקר למעלה מצופה בנצנצים כסף
ופעמונים תלויים

• הוסף לסימניות
גם אני הכנתי לבד כתר כמו של מסיבת חומש בתוספת אלמנטים קישוטיים מחנות סדקית ויצא כתר מקסים אמנם "נגמר" עד סוף הפורים אבל לא הייתי צריכה לאחסן...

• הוסף לסימניות
תנסי במכירה בחזו"א 60 בדר"כ יש להם דברים מוצלחים

הכנתי פעם לבד מרצועות מוכנות שקונים בחנויות יצירה והוספתי פעמונים

• הוסף לסימניות
שולחת בפרטי
אגב, @bonbon - מה זה המכירה בחזו"א 60? את יודעת מה שעות הפתיחה?

תודה!

• הוסף לסימניות
פרסמו היום ומחר נראה לי מ4.30 לא זוכרת עד מתי
מאד נהניתי בשנים שעברו

• הוסף לסימניות
קרדיט לאחותי:

קבצים מצורפים

• upload_2018-2-24_23-0-42.png
    upload_2018-2-24_23-0-42.png
    KB 16.9 · צפיות: 94

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה