כללי כתר

• הוסף לסימניות
בס"ד
אחנוך בזאת מבחינתי את הפורום הנכבד באשר עד היום הייתי משתמש פסיבי וכעת הפכתי לראשונה לאקטיבי.
צרפתי קובץ בן יצרתי כתר באילוסטרייטור, תוכנה אשר הכרתי בימים האחרונים, עד היום יצרתי הכל בפוטושופ וכעת גם דלתות אילוסטרייטור החלו להפתח לפני, רציתי את חוות דעת משתתפי הפורום המלומדת, יש פה ושם תקלות בצביעה.
נ.ב. לא זכיתי ללמוד גרפיקה בקורס כל שהוא אלא בלילות טרוטי שינה של נסיונות הכרתי תוכנות אלו.

קבצים מצורפים

• כתר.jpg
    KB 902.5 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
יש לך את זה

בא ללמוד
אני גם הייתי במצב הזה עד שסחבו אותי באזניים ללמוד פרוג.
היום לא תצליח להוציא אותי משם:)
הכתר מדהים... בא להתמקצע

• הוסף לסימניות
ממש יפה! הסתכלת על דוגמא כשציירת?

• הוסף לסימניות
כתר יפה מאוד, אבל גולת הכותרת מטה לנפול, משום מה.

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה

באמת לא למדת בשום מקום ?!!!

רק, 'כתר לי זעיר ואחווך'
מעבר הצבע הבוהק לא אמור להיות לסירוגין ומנומר
רק מתחיל בצד מסוים ימין לדוגמא ונעצר אט אט במרכז
או מהאמצע לצדדים העיקר במקום אחד ולא בכמה מקומות
עלה והצלח עדייך לגדולות

• הוסף לסימניות
תודות

תודה לכל המגיבים, אפשר לומר שעשיתם לי את היום, אני לא בטוח בעצמי בעקבות הלמידה העצמית ולכן אני לא יודע להעריך (גם כלכלית) את יכולותי ולכן התגובות מאד מעודדות וכן ההערות כמובן כי כך אני מרגיש שייך לתחום.
בעבר נרשמתי ללימודי גרפיקה במרכז החרדי בי-ם ותוך כדי מבדק תי"ל הם עברו על כמה עבודות שיצרתי, לאחר המבדק הם סברו כי גם לאחר הקורס לא מגיעים לרמת השליטה שלי ולכן המליצו לי ללכת על תכנות, תכל'ס התפתיתי ושרפתי שם שנה ומחצה ומשם עברתי ללימודי הנדסת מחשבים אך ליבי עדיין עם הגרפיקה רק שאיני יודע אם הדבר יכול להיות רווחי כהנדסת תוכנה.
אגב, את הכתר ציירתי מדמיוני מבלי להסתמך על כתר אחר אלא שהשתמשתי פה ושם באלמנטים שאולים ממקומות אחרים, וכאן התודות לאשכולות בעניין כתרים.

יום טוב לכולכם

• הוסף לסימניות
פישששש.
מאשללה. חובה לפתח כישרון שכזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה