כללי כ. ביקור ליהלומן

• הוסף לסימניות
אם זה יהלומן רציני המכבד את עצמו, לדעתי הוא יוותר על היהלום ועל ההבלטות וההצללות.
כמה שיותר פשוט ואלגנטי יהיה יותר טוב.
ופונט הטלפון לא משתלב טוב עם שאר הפונטים בכרטיס, ובכלל - לא כדאי להכביר בפונטים.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
לא הייתי כ"כ מתעסק בגרפיקה מיוחדת הייתי הולך על קו נקי מאוד ומכובד (טקסטים וקווים בלבד).
והדפסה מאוד מיוחדת.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על הערות!

הורדתי את כל האפקטים, איך זה עכשיו??
הפונט של הטלפון זה אותו פונט של השם....

צפה בקובץ המצורף 111879

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור-יהלומן2.jpg
    KB 169.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד..
כדאי להעביר את מספר הטלפון והכתובת לקצה התחתון של הכרטיס
שיהיה בידול ללוגו
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מחמת ההבלטות וריבוי הפונטים לא שמתי לב שזה אותו פונט של השםץ
חבל שאת/ה לא לוקח את הערתי בענין הפונטים. לא שמים מגוון פונטים שכזה במודעה אחת קטנה, ודאי שלא בכרטיס ביקור.
עצתי - להתמקד בפונט אחד, לכל היותר 2. כתב יד, וכתב דפוס ללוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;689284:
יפה מאוד..
כדאי להעביר את מספר הטלפון והכתובת לקצה התחתון של הכרטיס
שיהיה בידול ללוגו
בהצלחה

תודה
אגב, זה לא כתובת, זה תואר...
ולשים למטה רק מס' טלפון זה נראה לי תקוע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;689290:
מחמת ההבלטות וריבוי הפונטים לא שמתי לב שזה אותו פונט של השםץ
חבל שאת/ה לא לוקח את הערתי בענין הפונטים. לא שמים מגוון פונטים שכזה במודעה אחת קטנה, ודאי שלא בכרטיס ביקור.
עצתי - להתמקד בפונט אחד, לכל היותר 2. כתב יד, וכתב דפוס ללוגו.

יש כאן רק 2 פונטים....
אה... והשלישי באותיות הראשונות בשם, זה כ"כ בולט?

• הוסף לסימניות
לדעתי כמו לדעת קודמי הטלפון והתואר שירדו למטה במקביל לשם! והפונט של התואר שיהיה כמו הטלפון ואת הרקע קצת יותר כהה השאר מאד יפה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;689297:
לדעתי כמו לדעת קודמי הטלפון והתואר שירדו למטה במקביל לשם! והפונט של התואר שיהיה כמו הטלפון ואת הרקע קצת יותר כהה השאר מאד יפה!!!

ניסיתי... לא יצא לעניין....

צפה בקובץ המצורף 111884

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור-יהלומן3.jpg
    KB 173.2 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הרקע החלק הזה לא נראה לי...
הוא מתכוון לעשות השבחת דפוס או משהו?
בכ"א, אני מצרפת הצעת יעול זריזה...
העיקרון- לשחק קצת עם האפקטים. וליצור רקע ואפקט יוקרתי לכתב.
צפה בקובץ המצורף 111889
אבל אם באמת הוא רוצה להשקיע, נראה לי דף יוקרתי+ הטבעה כסף או השבחת דפוס אחרת יעשו את העבודה יותר טוב...

קבצים מצורפים

• 104sd1aw.jpg
    KB 93.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הלקוח לא מתעסק כ"כ הרבה בגרפיקה שיידע שהיום לא הולך אפקטים באותיות.
אז תשאירי לו את הדוגמא הראשונה בשביל סקיצה. די נראה לי שיתלהב ממנו יותר מכל הדוגמאות ה'נקיות' שתעשי בהמשך בעצת חברי הפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;689361:
הלקוח לא מתעסק כ"כ הרבה בגרפיקה שיידע שהיום לא הולך אפקטים באותיות.
אז תשאירי לו את הדוגמא הראשונה בשביל סקיצה. די נראה לי שיתלהב ממנו יותר מכל הדוגמאות ה'נקיות' שתעשי בהמשך בעצת חברי הפורום.

באמת הוא אהב את הראשון...
הצעתי לו לעשות את כיתוב השם בהטבעה בכסף...
בכ"א תודה לכולם

• הוסף לסימניות
למה לא
I'm Jewlery
יעני אני תכשיטים
על תקן טויס אר אס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה