וואו. תודה גדולה!!וואוו.
קטע יפה עד איבוד נשימה.
איזה כיף, תודה לך על תגובות שתמיד מחממות!אייי זה כלכך אמיתי.
וואו.
הכתיבה וואו.
וואו!!!השיר הכי טוב שקראתי בפורום
אהבתילמרות שזה קצת אוקסימורון
(זה אוקסימורון בעצמו. איך אוקסימורון יכול להיות קצת)
אני מסכימה איתך באופן עקרוני.איך אפשר לדעת ליד מי לאבד נשיימה
איך אפשר לבחור ליד מי לאבד נשימה
לו יכולה לברור היינו בוחרים לא לאבד כלל.
נשימה היא אינסטינקט הכי ראשוני ונשמור עליה עד שנקרוס
במקום הכי לא צפוי ולא רצוי
תודה רבה תמר!! מייקרת כל מילה שלך.איזה יופי!!!!!!!!!
זה דבר שעושה בלב אאוץ גדול.
אבל מצד שני גורם לי להנאה צרופה מבחינת הכתיבה המאלפת שלו.
אלופה!!!!!
זה פשוט בול מה שאני אוהבת,
עם עומק. וכתיבה ברמה גבוהה.
באמת שאהבתי.
אני לא סתם שופכת כאן מילים,
את כתבת דבר יפהפה (כל השירים שלך יפים אבל זה עצר לי נשימה כפשוטו!)
תודה על זה. את כנראה צודקת.לא יודעת למה אבל החזרה על השרש אמר קצת הפריע לי
אני רק מציעה אפשרות נוספת:
אָמַרְתִּי לָךְ-
אֵין לִי אֲוִיר.
וזרקת לי-
מָה הַבְּעָיָה,
תִּנְשְׁמִי.
או כל מילה אחרת.
לא יודעת למה אבל מרגיש לי שאם תשני את החזרתיות של המילה אמרת זה קצת ישדרג את השלמות היפה של השיר.
וואו, זה כל כך הדדי!הכתיבה היפה שלך מעוררת בי קנאת סופרים עזה...
הוחמאתי.וואו, זה כל כך הדדי!
בטח שנכון.מקווה שזה נכון...
רק בהקשר לזה.איך אפשר לדעת ליד מי לאבד נשיימה
איך אפשר לבחור ליד מי לאבד נשימה
לו יכולה לברור היינו בוחרים לא לאבד כלל.
תודה רבה.וואו !!
המון תודה!וואו על כמה מנעדי כתיבה את חולשת!
איזה כיף להתרשם ממגוון היצירות שלך
קטע מדהים, אין נשימה...
הגדרה כ"כ יפה ונכונה.כשאנחנו בוחרים ליד מי לחיות את החיים שלנו, אנחנו בוחרים ליד מי ננשום, ובעצם, גם ליד מי נאבד את הנשימה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים