הרופא התנרוון
לאיזה קופסה נכנסת ?ואמר לי לחכות 48 שעות בלי חשיפה למאומת
לא נכנסתי לשום קופסא (איפה מוכרים כאלו?), פשוט דחיתי ביקור אצל קרובי משפחה.לאיזה קופסה נכנסת ?
ואולי אנחנו עדין מאומתים מלפני 10 ימים , יוכל להיות שזה חיובי של אז ...אני שאלתי רופא השבוע על שאלה דומה, ששבוע שעבר הייתי מאומת ואח"כ נחשפתי למאומת, האם יש חשש להתקרב לקבוצת סיכון. והרופא התנרוון ואמר שאולי זה לא בדיוק אותו סוג, ואמר לי לחכות 48 שעות בלי חשיפה למאומת ולעשות אנטיגן.
אבל לא כלפי קבוצת סיכון, אני לא רואה סיבה להחמיר מדי, ואני מתנהג רגיל, ובמיוחד שכנראה מסתובבים בחוץ מאומתים לרוב.
אני מקווה שהחיוך עבר בהודעה הראשונהלא נכנסתי לשום קופסא (איפה מוכרים כאלו?), פשוט דחיתי ביקור אצל קרובי משפחה.
האומיקרון הוא בסך הכל שפעת עם פוסט טראומה.כרגע משהו במשפחה המורחבת שאליה היינו צריכים להגיע בשבת נדבק
האם יש סיכון בזה ?
אכן בתנאי שעשיתם שני בדיקות (ביתיות) ביום ה4 וה5 ושניהם היו שליליות.קופצת כבר על האשכול בנושא...
יש למישהי מושג האם באמת, לפי ההנחיות החדשות, הבידוד קוצר ל5 ימים בלבד? (נשמע לי מטורף...)
לפני חודשיים זה דלתאכן, בן של חברה, חיובי לפני חודשיים, וכעת שוב
לפני חצי שנה נדבקתי בדלתא עכשיו לא "הצלחתי" להדבק באומיקרון.לפני חודשיים זה דלתא
אצל ילדים כן שמעתי הדבקות בתוך שלשה חודשים. נדיר אבל קיים. בדיוק כמו שנעלמים להם הנוגדנים.בציבור לא רואים הדבקה חוזרת באומיקרון.
אני שנתיים לא 'הצלחתי' להדבק בכלל, הייתי חודש וחצי בבית עם מאומתים בבידוד ועוד הרבה הזדמנויות ונאדהלפני חצי שנה נדבקתי בדלתא עכשיו לא "הצלחתי" להדבק באומיקרון.
משמח לשמוע (שתקווה שימשך הלאה). אבל יש הרבה כאלו שכן נדבקו.לפני חצי שנה נדבקתי בדלתא עכשיו לא "הצלחתי" להדבק באומיקרון.
מכל מקום, לפני שלושה חדשים זה לא אומיקרון. ושאלו כאן על הידבקות חוזרת באומיקרוןאצל ילדים כן שמעתי הדבקות בתוך שלשה חודשים. נדיר אבל קיים. בדיוק כמו שנעלמים להם הנוגדנים.
כמובן שיש פי כמה יותר מאומתים בפועל, רבים מאוד לא נבדקים בעיקר מאז שבבית יש את אותה הבדיקה שיש בקופ"ח (אנטיגן)מתחילת הגל הנוכחי (באיזור 1.1.22) היו בישראל במצטבר יותר מ-610,000 מאומתים. בחשבון מהיר זה יוצא אחד מכל 15.4 אזרחים.
מספר המאומתים הרשמי כעת בב"ב: 10933, מה שאומר שאחד מכל 20 בני ברקים הוא חולה מאומת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים