דרוש מידע לאומית זהב- מה אפשר לנצל? לתועלת כולם

רופא שיניים לילדים בבני ברק, מי מומלץ? תודה רבה

5 שאלות בנוגע לניצול סל לידה על ידי שיעורי התעמלות לאחר לידה:

1. כתוב בתקנון של לאומית "יעוץ אישי בבית היולדת לפעילות גופנית", האם זה דווקא בבית הלקוחה או גם אם אני הולכת למכון כושר?

2. במידה והתשובה היא כן, האם צריך להיות כתוב בקבלה דווקא התעמלות אחרי לידה, או כל קבלה של מכון כושר זה טוב?

3. מה התקרה להחזר על זה נכון להיום? בתקנון של 2024 כתוב עד 446 ש"ח.

4. האם הכוונה תקרה להחזר לכל שיעורי ההתעמלות, או לכל קבלה, ואפשר להביא 3 קבלות של 400 ש"ח על 3 קורסים להתעמלות?

5. כתוב שסל לידה זה עבור שירותים שלא מופיעים במסגרת לאומית זהב, האם זה אומר שמכון כושר שמלכתחילה יש לו הסדר עם לאומית זהב על השתתפות חלקית, לא יהיה אפשר לקבל החזר על היתרה מסל לידה?

מישהו התנסה במשקפיים למבוגרים דרך לאומית.?מה זה כולל?
1762152583726.png

משהו מרגיז שהתחדש לי היום, אשמח לדעת אם זה נכון,
באתי לקבוע תור לבדיקת שיניים הכוללת צילום נשך שמגיע בחינם פעמיים בשנה, וכן שיננית בעלות של 49 ש"ח פעמיים בשנה, ונאמר לי במרפאה (פרטית, שיש לה הסדר עם לאומית) שצריך שיעבור לפחות 6 חודשים מהפעם הקודמת, כך שאין לי זכאות כי הייתי בבדיקה צילום ושיננית לפני 5 חודשים...

אני חדשה בבית שמש, שמעתי שתקופה ארוכה היה חסר מטפלות באומנות דרך לאומית. יש פרסום על הסדר עם מכון אמנות הטיפול.
הפרסום הוא לקופת חולים כללית, אבל דיברתי איתם ויש להם הסדר גם עם שאר הקופות!!
מצרפת את המודעה. אם אתם מכירים מישהו שחיכה לטיפול דרך הקופה, עכשיו זה אפשרי..
תעבירו הלאה....

קבצים מצורפים

• IMG-20251023-WA0013 (1).jpg
    IMG-20251023-WA0013 (1).jpg
    KB 705.7 · צפיות: 19
שימו לב שמחודש 10.2025 ירד גובה ההחזר על חוות דעת שניה מתקרה של 730 ש"ח ל685 ש"ח בלבד.
השינוי בוצע ללא כל עדכון למבוטחים, מישהו יודע אם זה חוקי?
אולי זה עילה לתביעה ייצוגית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה