לאורך החוף

• הוסף לסימניות
Sony A350
Tamron 17-50

כל תגובה תתקבל בברכה :)

קבצים מצורפים

• DSC06039(1)-22 copy.jpg
    KB 268.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תמונה נעימה למראה.
בתור מתמצאת באומנות, אך לא באומנות הצילום, רציתי לברר בכל זאת מה נושא התמונה.
תודה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. שמים דרמטיים, תאורה רכה וחיתוך שאני אוהב מאוד (למרות שיש כאלה שכל חריגה מהיחס הסטנדרטי צורמת להם).
מה שבעיקר מפריע לי זה חוסר הפיקוס באבן מימין. את השמים הייתי מכהה בצד שמאל, כי זה קצת גונב את העין.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אין נושא ולכן קצת משעמם.

שבוע טוב ובהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;427740:
תמונה נעימה למראה.
בתור מתמצאת באומנות, אך לא באומנות הצילום, רציתי לברר בכל זאת מה נושא התמונה.

נכתב ע"י יעקב1;427847:
אין נושא ולכן קצת משעמם.
תודה.
אני לא חושב שכל תמונת נוף מצריכה נושא מעבר לנוף עצמו - שהוא הנושא מבחינתי.
יש בתמונה חוף עם אבנים, ים, שמים וצוק. תחשבו על זה כנושא.

נכתב ע"י אמיש;427754:
יפה מאוד. שמים דרמטיים, תאורה רכה וחיתוך שאני אוהב מאוד (למרות שיש כאלה שכל חריגה מהיחס הסטנדרטי צורמת להם).
מה שבעיקר מפריע לי זה חוסר הפיקוס באבן מימין. את השמים הייתי מכהה בצד שמאל, כי זה קצת גונב את העין.
תודה. לגבי השמים - זו התאורה הטבעית שבאה מכיוון השמש ואני לא רואה בזה בעייה כלשהי שמצריכה עריכה.

• הוסף לסימניות
רק לי צורם משהו בגרעיניות של החול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמיש;427754:

מסכים עם כל מילה.
וגם עם שאר ההודעה,
תמונה יפה שרול,
חזרת סופסוף לימים עברו...;)

• הוסף לסימניות
:confused:גם אני קצת השתוממתי למראה ההודעות על הנושא...

אהבתי את התמונה (טיפה טיפה להבהיר את העננים ישנה את האווירה מקודרת לנעימה יותר, למרות שכמובן זאת היתה התאורה הטבעית וטבעי זה יפה!) והגרעיניות של החול???
חול הוא גרעיני!
הוא עשוי מגרגרים, והטקסטורה שלו היא גרעיני.
אם הוא היה מתקבל כחלק בתמונה- זה אומר שהפרטים של התמונה לא התקבלו במדוייק....
זה חול...;)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
דווקא זה שהאבן בימין לא מפוקסת עשתה לי משהו מעניין בתמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה