לאור כל הבקשות שקיבלתי - תמונות השושבינה שלי

• הוסף לסימניות
אני מצרפת כאן
מקווה שזה לא נוגד את כללי הפורום..

אין לי תמונות מקצועיות, עד שיגיעו מהצלם
זה בינתיים.. מה שהצליחה להנפיק המצלמה הביתית / המצלמה מהפלאפון..

קבצים מצורפים

• IMG_1094.JPG
    2.9 MB · צפיות: 13
  • IMG_1084.JPG
    2.8 MB · צפיות: 13
  • IMG_1085.JPG
    3 MB · צפיות: 13
  • IMG_1090.JPG
    2.9 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עוד תמונה
אה, ותסלחו לי שאין לי כח לטשטש את הפנים.. :rolleyes:

קבצים מצורפים

• 20140105_190727.jpg
    1.6 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
איזה מטריף
כלה אמיתית:)

• הוסף לסימניות
בלי עין הרע!!!
שמלה מיוחדת, עולה על כל התאורים שלך...

• הוסף לסימניות
כן, היא באמת הרגישה כלה,
התבטא בעיקר בפוזות שהיא עשתה למצלמה..
גם כשהיא כבר היתה מאד מאד עייפה והעיניים כמעט נעצמו, כשהיה צריך להצטלם - היא נעמדה ועשתה פוזות כמו שצריך.
(בתמונה הראשונה שמים לב - היא כבר היתה ממש ממש עייפה, בסוף האירוע, רואים על העיניים שלה שכבר היו נפוחות ואדומות..)

:)

• הוסף לסימניות
מדהים זו לא מילה.
כל מפוארת ביותר. היתה שוה ההשקעה!
הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
איך מקטינים את התמונה על המסך כדי לראות הכל ?

• הוסף לסימניות
לי זה מקטין גם את האתר עצמו, אז אני צופה בתמונה ואח"כ צריכה להחזיר את הדף של האשכול לגודל נורמלי. איך מקטינים רק את הדף של התמונה?

• הוסף לסימניות
וואו,
פשוט מיני כלה.
לא רגיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;1173064:
לי זה מקטין גם את האתר עצמו, אז אני צופה בתמונה ואח"כ צריכה להחזיר את הדף של האשכול לגודל נורמלי. איך מקטינים רק את הדף של התמונה?

נכון

• הוסף לסימניות
משגע!!!!!!!!!
איזה מותק של ילדה!!!!!!
ממש אהבתי!

• הוסף לסימניות
מדהים!

קנית או תפרת? אני לא זוכרת מה אמרת.

אם תפרת- כמה עלתה לך התפירה?

והסיכה מהממת!
שוב שאלה- עשית לבד או קנית? אני רוצה גם כזו לבנות שלי.

• הוסף לסימניות
את גרה בחפציבה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השראה;1173079:
מדהים!

קנית או תפרת? אני לא זוכרת מה אמרת.

אם תפרת- כמה עלתה לך התפירה?

והסיכה מהממת!
שוב שאלה- עשית לבד או קנית? אני רוצה גם כזו לבנות שלי.

תפרתי, התופרת היא אחות של גיסתי, ככה שלא יודעת עד כמה המחיר רלוונטי
הסיכה זה כובעון קטן שקניתי בנחלת בנימין בת"א, הוא הגיע עם הנוצות והרשת, והתופרת הוסיפה לי לשם מהתחרה של השמלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה