לאור ריבוי הצרות ל"ע...

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה איתכם, אבל אני פשוט הזדעזעתי לקרוא את כל הבקשות לתפילה האלה.
פרק תהילים זה טוב, הייתי אומרת שכדאי לכל אחת ואחת לקבל קבלה קטנטנה בצניעות לרפואת כל החולים הנ"ל.
וידוע הדבר, כמה קבלה אחת בצניעות בוקעת רקיעים.

ככל שקשה הדבר, כך הוא גם גדול יותר!
גם אני עוד צריכה לחשוב מה אני יכולה לקבל על עצמי...
שנשמע רק בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
צודקת 100%
פשוט מ ז ע ז ע מה שוקרה.
אשתדל ב"ה לחשוב על קבלה.
שיהיה לכולנו לזכות.

• הוסף לסימניות
תודה על המחשבה.
אני בטוחה שרק הרצון לעשות טוב,
מליץ יושר על כולם

• הוסף לסימניות
מזעזע לשמוע כל סיפור וסיפור.
במקום להתחיל לספר סיפורים מצמררים ל"ע.
אולי כדאי לרשום רק את השם לתפילה.
לא כאן אמור להיות המקום לנייעס אילו, קשה לשמוע אותם.

ואולי כדאי להכניס אותם לפורום נפרד. וכך לא יהיה קשה לשוטט לבדוק מה מצבם?

• הוסף לסימניות
אולי באמת כדאי שנוציא את כל ה"מקרים" מהחיים הסטריליים שלנו.

• הוסף לסימניות
ממש הוצאת לי את המילים מהפה! יישר כח!

• הוסף לסימניות
מאידך, אם יכתבו 'נא להתפלל על פלוני בן פלונית' זה פחות מניע לפעולה מאשר כשכותבים: ילד בן שנתיים בלע חומרים מסוכנים! ילד בן 11 נפצע מקליע ברגל! זה גורם אוטומטית להזדהות ולהתפלל יותר מהלב.
כך לדעתי בכ"א.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ch3;1287633:
מזעזע לשמוע כל סיפור וסיפור.
במקום להתחיל לספר סיפורים מצמררים ל"ע.
אולי כדאי לרשום רק את השם לתפילה.
לא כאן אמור להיות המקום לנייעס אילו, קשה לשמוע אותם.

ואולי כדאי להכניס אותם לפורום נפרד. וכך לא יהיה קשה לשוטט לבדוק מה מצבם?

נכון מאוד. אנשים רגישים קשה להם עם זה.

נכתב ע"י shiran a;1287689:
מאידך, אם יכתבו 'נא להתפלל על פלוני בן פלונית' זה פחות מניע לפעולה מאשר כשכותבים: ילד בן שנתיים בלע חומרים מסוכנים! ילד בן 11 נפצע מקליע ברגל! זה גורם אוטומטית להזדהות ולהתפלל יותר מהלב.
כך לדעתי בכ"א.

נכון מאוד. אנשים רוצים לגרום לאנשים להתפלל.

מסקנה: כולם צודקים.

הייתי ממליצה אכן לפתוח לזה קטגוריה נפרדת, שתהיה אפילו נעוצה.
ואם לא, לדאוג לאיזון כלשהו בין שאר ההודעות, וכך להתחשב בפאניקה שריבוי הודעות כאלו גורם לאנשים רבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסטיב;1287607:
לא יודעת מה איתכם, אבל אני פשוט הזדעזעתי לקרוא את כל הבקשות לתפילה האלה.
פרק תהילים זה טוב, הייתי אומרת שכדאי לכל אחת ואחת לקבל קבלה קטנטנה בצניעות לרפואת כל החולים הנ"ל.
וידוע הדבר, כמה קבלה אחת בצניעות בוקעת רקיעים.

ככל שקשה הדבר, כך הוא גם גדול יותר!
גם אני עוד צריכה לחשוב מה אני יכולה לקבל על עצמי...
שנשמע רק בשורות טובות!

צודקת! טוב שאת מעוררת לכך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה