לאחינו האשכנזים - חשוב לדעת

• הוסף לסימניות
ישנו חטיף דוריטוס בטעם 'חמוץ - חריף' באריזה ירוקה, שבשונה לכל חבריו בטעמים השונים העומדים לידו במדף ויש להם כשרות של בדץ עדה חרדית, לו יש כשרות של בד"ץ בית יוסף, לא ידועה הסיבה, אך כנראה יש דברים בגו,
ונא לא להיכנס לדיון על רמת ההכשרים, משפחות שמקפידות לאכול דוקא בד"ץ ע"ח יכולות להתבלבל, וגם אנחנו לא שמנו לב עד שראינו מודעה בשטיבל המקומי.
בפרט בתקופה זו ישנם שחושבים שהסמל של הע"ח נעלם כי זה לאוכלי קטניות, אך המציאות שונה, ואין ע"ז כשרות ע"ח בכלל

קבצים מצורפים

• דוריטוס חמוץ חריף.gif
    KB 421 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה על המידע.

• הוסף לסימניות
חוששני שזה לא הטעם היחיד בכשרות בית יוסף..
זכור לי מפורים, שגלגלנו עוד כמה דוריטוסים הלאה מהסיבה הזאת..

• הוסף לסימניות
אם זכור לי נכון, פעם קנינו בטעות חטיף דווקא לא דוריטוס אלא צ'יטוס שהכשרות היתה בית יוסף, והחטיף היה חלבי!!
ממתי צ'יטוס חלבי??? אולי בגלל זה היה הכשר אחר?

• הוסף לסימניות
אם זכור לי נכון, פעם קנינו בטעות חטיף דווקא לא דוריטוס אלא צ'יטוס שהכשרות היתה בית יוסף, והחטיף היה חלבי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1250098:

צ'יטוס חלבי תמיד היה...

הפרווה הם החדשים

• הוסף לסימניות
להערכתי זה לא רק דוריטוס ירוק. יש לי בבית גם בצבע סגול שיש עליו כשרות בית יוסף בלבד.
אני חושבת שיש להם 2 גרסאות, ולמקומות החרדיים מביאים בעיקר את העדה החרדית, ובמקומות נידחים יותר מביאים גם את הגרסה של בית יוסף.

• הוסף לסימניות
כן, ידוע. כללית עילית הם בעייתיים בחטיפים עם הכשרים מתחלפים.

לפעמים יש פרסומת בנוסח: "ומהיום בכשרות מהודרת..." ואז שמים לב שבעצם עד היום לא היה!

• הוסף לסימניות
כן, ידוע. כללית עילית הם בעייתיים בחטיפים עם הכשרים מתחלפים.

לפעמים יש פרסומת בנוסח: "ומהיום בכשרות מהודרת..." ואז שמים לב שבעצם עד היום לא היה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על ההערה, והבאת המידע
אני לא מצליחה רק להבין את הכותרת:
יש אשכנזים שאוכלים בית יוסף, ויש ספרדים שלא אוכלים בית יוסף........
לא חושבת שזה קשור לעדה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1251312:
לא חושבת שזה קשור לעדה!

כן, רציתי לומר ושתקתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1251323:
כן, רציתי לומר ושתקתי...

מילה בסלע משתוקא בתרי..:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1251312:
כל הכבוד על ההערה, והבאת המידע
אני לא מצליחה רק להבין את הכותרת:
לא חושבת שזה קשור לעדה!
הכותרת נועדה למשוך את העיניים של כל העדות ;)

• הוסף לסימניות
ממקור מוסמך

יתכן שאחד המרכיבים אינו בהשגחת הע"ח אלא הרב רובין ולכן אין על העדה כי לא כל המוצרים שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה