לאחר הרבה הרבה. ..הרבה עבודה.

• הוסף לסימניות
זה הציור שעשיתי לו הקלטה לתהליך העבודה.
הייתי עושה עוד כמה פינישים, אבל נגמר לי.
עכשיו אני עובד על העריכה של הסרטון. לא מתקדם מי יודע מה.

קבצים מצורפים

• Studio Segalovitz 05 small.jpg
    Studio Segalovitz 05 small.jpg
    KB 909.2 · צפיות: 771
  • הוסף לסימניות
כל מילה מיותרת!
אפילו וואאאאאאאאו!!!!! של אזעקת ש'אקה לאקה מוריד.

• הוסף לסימניות
מיוחד ואומנותי מאוד!
נ.ב. הסטודיו מסודר להפליא, שאפו! :p:D

• הוסף לסימניות
תודה רבה, הסטודיו שלי לא באמת נראה ככה, כן?
אולי כך הייתי רוצה שהוא ייראה. :)

• הוסף לסימניות
הכסא מידי "רחוק" מהשולחן-תבדקו את היחס. בפרספקטיבה
חוץ מזה- מעולה.
אהבתי את התקרה. לא חם מידי בקיץ?

• הוסף לסימניות
איזה יופי! הטקסטורות מרגישות ממש טוב!
אפרופו הקלטת תהליך, מישו מכיר תוכנה/פלאג-אין לפוטושופ שיודע להקליט את המסמך? כן, - לא את המסך- אלא אך ורק מה שמתרחש על הקנווס?

• הוסף לסימניות
אבל חייב להיות בצידו של כל פרסום סימן של איקס
לא?

• הוסף לסימניות
דחוף תקנה כסא עם משענת ;)
עבודה נהדרת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה