כללי לאחר ליטושים ועיבודים, קבלו את הלוגו שלי!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים והמסייעים, עזרתם לי מאוד בביקורת...

קבצים מצורפים

• שפרה לוגו חדש.png
    KB 41 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מקורי וחדשני
מקסים

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
מעולה!
אהבתי את השם..

• הוסף לסימניות
קרדיט את יכולה לשים רק את השיפקה בלי המילה.

• הוסף לסימניות
מדהים
לדעתי בקרדיט שימי את השיפקה לבד. אולי בתוך הסוגריים.

• הוסף לסימניות
שיפור ניכר מהגרסה הראשונה!
למה את לא מעלה באותו אשכול? יהיה נחמד לראות את השינויים שהלוגו עבר.

הסוגריים יושבים מצוין, וגם הסלוגן.
ממליץ עדיין לפשט את העלה ולעבות אותו מעט, בלי כל מיני עיקולים קטנים, זה לא תואם לשיפקה המדויק והעגלגל. ניתן להתאים את העלה לאותה השפה.
ממליץ עדיין לעדן את הפאטרן הצעקני מעט.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
יפה!
הסוגריים עדיין מיותרות לדעתי

• הוסף לסימניות
ב״ה

חיים בניסטי צודק, כדאי לעבות את העלה, חוץ מזה זה מדהים:) כבר כתבתי;)

• הוסף לסימניות
הרעיון חמוד ביותר
לגבי הסמל - מצטרפת למה שכתבו שצריך לפשט את העוקץ
הקו החרדלי מתחת לשיפקה מיותר
הצבעים טובים! והטקסטורה - אני חושבת שזה פשוט עניין של טעם, אם אהבת וזה מבטא את הסגנון שלך - נהדר. אישית - אהבתי.
לגבי הקומפוזיציה -
לטעמי הפונט שבחרת קצת מכביד עליה, במיוחד בשילוב הסוגריים המרובעים, ובמיוחד שהטקסט מאוד קרוב לסמל. לא עקבתי אחרי הקודמים, אבל הייתי בוחרת בפונט פשוט יותר כי הסמל מאוד מפורט. תמיד מומלץ לחתור לאיזון בין כל המרכיבים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה