כללי לאחר מס' תיקונים-חתונה-הזמנה לחתונה..

• הוסף לסימניות
בס"ד.
צהריים טובים,
תודה לכל המגיבים על ההארות :)
מעלה בשנית את הקובץ של ההזמנה..אחריי הנקודות שעלו..
(הקטנת העיטור והמלל בחלק החיצוני, הבהרת העיטורים..הכנסה רק של חלק מהעיטור..)
ואחריי כל זה, אשמח, פעם נוספת לדעתכם :)
[העיטור החיצוני (בצד ימין..) לא נראה לכם שייראה יפה יותר אם יגיע לקצוות של הדף?.. (כמו בקובץ הראשון..)]
ושוב, תודה..

קבצים מצורפים

• אפרת-עוז.pdf
    1 MB · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
כדאי להקטין עוד את העיטור החיצוני.
בסך הכללי יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
הפונט נראה לי מאוד מאוד קטן...

• הוסף לסימניות
א. עבודה יפה מאוד... ב. איך קוראים לעיטורים האלה אם אני רוצה להוריד אותם? ומאיפה אפשר להוריד אותם? תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;376591:
א. עבודה יפה מאוד... ב. איך קוראים לעיטורים האלה אם אני רוצה להוריד אותם? ומאיפה אפשר להוריד אותם? תודה מראש!

בוקר טוב,
אני לא ממש זוכרת מאיפה לקחתי את העיטורים ואיך קוראים להם.. (מוכנה לעשות על זה חושבים..)
פשוט אצרף את העיטור הספציפי בו אני השתמשתי..
שבת שלום ורק טוב!! :)

קבצים מצורפים

• cl_ornament2001091 [Converted].ai
    KB 902.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מאד יפה.
שתי הערות קטנות.
את שמות הורי החתן והורי הכלה צריך להגדיל קצת. (את השמות של הסבים אפשר להשאיר בגודל הזה)

העיטורים נחמדים אם כי הם חוזרים על עצמם יותר מידי וכן ההכפלה מיותרת.

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני רואה את ההזמנה אז יכול להיות שאני אחזור על דברים שנאמרו באשכול שלפני כן...
נראה לי שהזמנה לחתונה צריכה להיות יותר אלגנטית.
האלגנטיות יכולה להתבטא בפונט יותר מעניין ויוקרתי, בצבעים הרמוניים ומלכותיים (מה הקשר של הירוק???) ובעיטורים יותר סולידיים בקו נקי ומעודן.
בנוסף, הטיפוגרפיה בצד החיצוני (של הפסוק) זקוקה לשיפור. שימי לב שאת צריכה להוריד את כל הגרפיקה לחלק התחתון כדי שהיא תהיה מקדימה ולא מאחורה.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה